Η δυνατή ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ σε… death metal έκδοση

Είναι ένα από τα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών παγκοσμίως. Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ για κάποιους είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ενώ για κάποιους άλλους έμπνευση.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιδί, το οποίο έκανε μία πολύ δυνατή ομιλία για την κλιματική αλλαγή στην σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ένας μουσικός χρησιμοποίησε την συναισθηματική ομιλία της για να φτιάξει ένα death metal τραγούδι. Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας.

Ο ίδιος, εμπνεύστηκε από τα λόγια, αλλά και το ύφος της Γκρέτα και έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο, το οποίο πλησιάζει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube, «ντύνοντας» με death metal μουσική και φωνητικά την ομιλία της.

Στα σχόλια γίνεται χαμός, καθώς όλοι συμφωνούν πως το περιεχόμενο όσων λέει είναι εξαιρετικοί στίχοι για death metal τραγούδι.

Η κουβέντα πάντως έχει ανοίξει και αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι το τραγούδι θα πρέπει να ονομαστεί «How Dare You?’», καθώς είναι η πιο χαρακτηριστική ατάκα του κοριτσιού -και μετά από αυτήν ξεκινάει το headbanging.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: