Η DUNLOP συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να κερδίζει αγώνες στο ISLE OF MAN TT

Η Dunlop συνέχισε τις νίκες της στο Isle of Man TT σήμερα, με τον Michael Dunlop να φέρνει τα οδικά νομικά ελαστικά τους σε νίκη στον ανοιχτό αγώνα Monster Energy Supersport TT. Τώρα, ο 17χρονος νικητής του TT, Michael, έσπασε επίσης το δικό του ρεκόρ του Supersport 2013, με ένα σπινθηροβόλο χρόνο 17: 31.328 κάνοντας ένα γύρο 129.197mph στην κατηγορία 600cc.

Παίρνοντας το προβάδισμα στον ανοιχτό γύρο, ο μοτοσικλετιστής της MD Racing Honda επέκτεινε το προβάδισμά του σε πέντε δευτερόλεπτα πριν τον γύρο των pit stops και διέσχισε τη γραμμή 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Ο Peter Hickman (Trooper Triumph από την Smiths Racing) ολοκλήρωσε ένα άλλο διπλό Dunlop, κατακτώντας την τρίτη θέση στους γύρους κλεισίματος και προσπερνώντας τον James Hillier για την τελική θέση στο βάθρο στον τέταρτο γύρο.

Ο ταχύτερος νεοσύλλεκτος του TT του 2014 και ο πέντε φορές ρυθμιστής του βάθρου πέρυσι ήταν ευχαριστημένος με το ρυθμό και την απόδοση των ελαστικών της Dunlop, επιλέγοντας να μην αλλάξει σε καινούργια ελαστικά στα μισά του δρόμου και παρουσιάζοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στον τελικό του γύρο . Ο δρομέας της Honda Lee Johnston έφερε την Padetts Motorcycles Fireblade στην πέμπτη θέση, με τον συμπαίκτη του Conor Cummins έκτο και τον Josh Brookes δρομέα της McAms Yamaha έβδομο.

Στο επόμενο RL360 Superstock TT, το απόθεμα των ελαστικών έδωσε στον Hickman την πρώτη του TT νίκη. Στο δρόμο για την δημοφιλή παρθενική του νίκη, εξέπληξε με έναν γύρο 134.403 μίλια / ώρα, μόλις τρία δέκατα από το τελικό ρεκόρ του γύρου σε λεία αγωνιστικά ελαστικά. Με αυτό έθεσε επίσης τους ταχύτερους χρόνους του Superstock σε

τέσσερις διαφορετικούς τομείς, τον τομές του Ramsey σε Bungalow με ταχύτερο χρόνο 3: 11.671.

Σε μια συναρπαστική μάχη τεσσάρων γύρων, η τρίτη θέση άλλαξε οδηγούς πολλές φορές και σε ένα σημείο καλύφθηκε από μόλις ένα δευτερόλεπτο. Ο Hickman παραλίγο να νικήσει με πέντε δευτερόλεπτα μπροστά από τον Michael Dunlop της Dunlop MD Racing BMW, για να ολοκληρώσει μια καλή μέρα για τον Βόρειο Ιρλανδό.

Ένας ακόμη αξιοσημείωτος δρομέας της Dunlop που τερμάτισε ήταν ο David Johnson, ο οποίος εξασφάλισε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα Gulf BMW φέρνοντας τη μηχανή στην τέταρτη θέση, ενώ ο Ian Hutchinson της Honda Racing duo και ο Lee Johnson δυστυχώς αποχώρησαν με τεχνικά θέματα.

Ο αγώνας συνεχίζεται την Τετάρτη 6 Ιουνίου, με το δεύτερο Monster Energy Supersport TT προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10.45, το SES TT Zero στις 12.45, το Bennetts Lightweight TT στις 14.10 και το Senior TT με τις 16.10.

Η DUNLOP συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να κερδίζει αγώνες στο ISLE OF MAN TT

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: