Η Drew Barrymore ετοιμάζεται να βγάλει νέο ροζέ κρασί

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι σίγουρο ότι θα αρχίσετε να βλέπετε πολλά ποτήρια γεμάτα με ροζέ κρασί σε

τραπέζια καφετεριών στα πεζοδρόμια. Το ροζέ κρασί, είναι τώρα πιο δημοφιλές από ποτέ.

Έτσι, όταν η ηθοποιός και οινοποιός Drew Barrymore, λάτρης του ροζέ από παλιά, αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα κρασί στη συλλογή της «Barrymore Wines», η επιλογή ήταν εύκολη. «Στάθηκα τυχερή, γιατί μου αρέσει το ροζέ και το έχω πιει κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου στην οινοπαραγωγή», μας λέει. «Είμαι χαρούμενη που είναι τόσο δημοφιλές, και αυτό που έχει συμβεί στη βιομηχανία κρασιού είναι πραγματικά εξαιρετικό. Αυτό μου έδωσε την δύναμη να το κάνω. »

Η Barrymore συνεργάστηκε με τον

Kris Kato, οινοποιό της Carmel Road (αυτοί οι δύο στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί για τα Barrymore Pinot Grigio και Carmel Road Drew’s Blend Pinot Noir), για τη δημιουργία του ροζέ  Pinot Noir Monterey Rose 2015. «Έχω μάθει ότι όσο πιο πολλά κομμάτια του εαυτού σου βάζεις στη διαδικασία της οινοποίησης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να παράγεις κάτι που πραγματικά θα μπορείς να υποστηρίξεις», είπε. Η ίδια περιγράφει το τελικό προϊόν, ελαφρύ, ξηρό και με ένα “όμορφο ροδακινί  χρώμα” και συνιστά τον συνδυασμό του με ιαπωνική κουζίνα, πικάντικα φαγητά και τηγανιτές πατάτες.

Το κρασί θα διατεθεί στην αγορά τις επόμενες ημέρες στην τιμή των 18$, αλλά η Barrymore κάνει ήδη όνειρα για το επόμενο πρότζεκτ. Κάνει ταξίδια και γευσιγνωσίες και πρόσφατα επισκέφθηκε το St.Emilion στο Μπορντό. Επίσης έχει εμμονή με το Beaujolais και είναι οπαδός του Pinot Nero, αλλά δεν αποκλείει και ένα αφρώδες ροζέ, που είναι άλλη μια αδυναμία της. Είναι σαφές ότι έχει ταλέντο στον ρόλο της ως οινοποιός και έτσι αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για τα κρασιά Barrymore στο μέλλον. «Είναι σίγουρα μία από τις πιο ευχάριστες δουλειές που είχα ποτέ», είπε.

 

Η Christie Brinkley παρουσιάζει το δικό της Prosecco και συνιστά 3 ποτήρια την ημέρα

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί κοιτάζοντας μια φωτογραφία της Christie Brinkley ποιο είναι το μυστικό της; Σίγουρα θα έχει κάποιο. Λοιπόν, εδώ είναι η απάντησή σας: Αγαπά τα αφρώδη κρασιά. Το 62χρονο μοντέλο πρόσφατα αποκάλυψε την αγάπη της για τους αφρώδεις οίνους και ισχυρίζεται ότι πίνει τρία ποτήρια σαμπάνια ή Prosecco την ημέρα. Ανέφερε τα πιθανά οφέλη της σαμπάνιας στην καρδιά και στον εγκέφαλο, λέγοντάς στο site μόδας και lifestyle The Coveteur «Εντολή γιατρού: τρία ποτήρια σαμπάνιας την ημέρα. Και αυτό κάνω! Δεν είναι τέλειο;!».

 

Η αγέραστη ομορφιά της πραγματικά οφείλεται σε αυτό και η τάση της για τα αφρώδη κρασιά πήγε ένα βήμα παραπέρα, με τη δρομολόγηση της δικής της σειράς οργανικών Prosecco και αφρωδών κρασιών. Η σειρά Bellissima Prosecco παράγεται στην περιοχή Τρεβίζο της Ιταλίας και περιλαμβάνει δύο αφρώδη που γίνονται από τα τοπικά σταφύλια Glera της περιοχής, ένα Brut Prosecco , έναν αφρώδη οίνο χωρίς ζάχαρη, καθώς και ένα αφρώδες ροζέ Pinot Grigio. Η Brinkley λάνσαρε τη φίρμα τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας στο συνέδριο χονδρεμπόρων κρασιών και αλκοολούχων ποτών της Αμερικής και πόζαρε με περηφάνια με τα μπουκάλια που σχεδίασε η ίδια.

Σε κάθε μπουκάλι απεικονίζεται μια πολύχρωμη επανεκτέλεση της Αφροδίτης του Botticelli, ένα σύμβολο που ταιριάζει με το όνομα της μάρκας, το οποίο σημαίνει «όμορφη» στα ιταλικά. Τα αφρώδη θα κοστίζουν 20$ και αναμένεται να βγουν στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του καλοκαιριού.

ολόκληρο το άρθρο εδώ

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: