Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα πράσινο παλτό για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

H 17η Μαρτίου είναι πολύ σημαντική ημέρα για τη Μεγάλη Βρετανία καθώς είναι η «Γιορτή του Αγίου Πατρικίου». Μία πολιτιστική και θρησκευτική γιορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην επέτειο του θανάτου του Saint Patrick, του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας. Προς τιμήν του οι περιορισμοί της Νηστείας της Σαρακοστής ως προς το φαγητό και την κατανάλωση αλκοόλ αίρονται για μία ημέρα, γεγονός το οποίο έχει ευνοήσει την σύνδεση της παράδοσης με αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ (γενικά) και μπύρας (ειδικά). Η Kate Middleton, πιστή στις παραδόσεις του τόπου της την ήπιε χθες την Guinness μπύρα της στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης εκείνης και του συζύγου της, Πρίγκιπα William, στην βάση του πρώτου τάγματος στρατού στο Hounslow. Και δεν φάνηκε μόνο εκεί το πόσο «πατροπαράδοτη» είναι. Τίμησε τον Άγιο Πατρίκιο και φορώντας το χαρακτηριστικό χρώμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από το σκούρο πράσινο.

Η αγαπημένη της σχεδιάστρια, η Sarah Burton (Creative Director του Οίκου Alexander McQueen) έφτιαξε ειδικά για την Kate το custom made πράσινο παλτό που βλέπεις στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery. Σε army design, με μεγάλα στρατιωτικά, μεταλλικά κουμπιά και περιλαίμιο, ήταν ό,τι έπρεπε για τη φύση της επίσκεψης. Το αν βέβαια ήταν και κομψό είναι μία εντελώς άλλη κουβέντα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Gianvito Rossi, ένα clutch τσαντάκι Jenny Packham και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Kiki McDonough. Eμάς αυτό το total green look μας θύμισε λίγο τεράστιο «Ευχούλη» ή ξωτικό του δάσους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως δεν ήταν πιστή στο πνεύμα της ημέρας.
Δες επίσης: Aγόρασε τώρα αυτό το print και θα μας ευχαριστείς σε λίγο καιρό

Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα πράσινο παλτό για την Ημέρα του Αγίου ΠατρικίουΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: