Η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε το barbie look της με τα πιο λαμπερά πέδιλα

Το ροζ είναι ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και η Δούκισσα Νομικού απογείωσε το pink look.

Τα χρώματα είναι το κλειδί της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Φέτος, όπως και κάθε χρονιά υπάρχουν και κάποια χρώματα-stars, όπως το bold πράσινο, το καφέ και φυσικά το ροζ. Το ροζ, και ολόκληρη η παλέτα του, από απαλό baby pink μέχρι έντονο, edgy φούξια, είναι το πιο hot χρώμα από όλα αυτή την άνοιξη, και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας, αφού όχι μόνο το είδαμε στα catwalks, αλλά υπήρξαν σχεδιαστές που αφιέρωσαν ολόκληρα concepts και συλλογές στο pink (βλέπε Jacquemus και Pierpaolo Piccioli).

Αυτό, φυσικά, φαίνεται πως το έχει ήδη προσέξει η Δούκισσα Νομικού, μια γυναίκα που παρακολουθεί τις τάσεις και συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Βέβαια, αν δεις το στυλ της Δούκισσας μέσα στα χρόνια, θα καταλάβεις ότι το ροζ ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα της χρώματα. Το barbie look είναι ένα από τα styles που έχει φορέσει ξανά και ξανά και ομολογουμένως της πάει πολύ. 

Αυτή την φορά η Δούκισσα βρέθηκε στο press brunch της Athens Exclusive Fashion Designers Week ως κεντρική παρουσιάστρια του event και πραγματικά έλαμπε μέσα στο total pink outfit που επέλεξε για την λαμπερή εκδήλωση.

Η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε το barbie look της με τα πιο λαμπερά πέδιλα

Η Δούκισσα Νομικού συνδύασε το ροζ κοστούμι της με pink strappy sandals.

 Πιο συγκεκριμένα η Δούκισσα εμφανίστηκε με ένα bold pink κοστούμι σε tailored γραμμή, με ένα glossy ύφασμα που απογείωσε το luxury style του outfit. Το σακάκι έδινε έμφαση στους δυνατούς ώμους και το παντελόνι είχε το κλασικό ιταλικό μήκος, λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Το ιδιαίτερο αυτό κοστούμι συνδυάστηκε με ένα απλό λευκό πουκάμισο και αστραφτερά κοσμήματα σε ενδιαφέρον layreing από την συλλογή της Δούκισσας, Doukissa Nomikou Collection. 

Αυτό, όμως, που τράβηξε όλα τα βλέμματα και ολοκλήρωσε ιδανικά το outfit ήταν τα strappy σανδάλια, από την ελληνική εταιρία Envie shoes, σε ροζ satin ύφασμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ότι πιο άνετο μπορείς να επιλέξεις για μία επίσημη εμφάνιση, με μεσαίο λεπτό τακούνι και λουράκια που αγκαλιάζουν το πόδι και το κρατάνε απόλυτα σταθερό. Οι glam λεπτομέρειες με τα ροζ strass έδωσαν μία ανανεωμένη νότα, αφού τώρα που επιστρέφουν τα trends από τα 00s, τα strass ξαναμπαίνουν στην ζωή μας. 

Η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε το barbie look της με τα πιο λαμπερά πέδιλα

Ένα ζευγάρι που αξίζει να επενδύσεις εν όψει καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης:

Baggy denim + γόβες: Ο πιο fashionable συνδυασμός της άνοιξης

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι της με τις πιο fun γόβες

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: