Η δημόσια συγγνώμη του Βασίλη Ζούλια για το μίνι της Χατζηβασιλείου

Πριν λίγες ημέρες, είχε ξεσπάσει κατά κάποιον τρόπο μία κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Βασίλη Ζούλια. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του γνωστού σχεδιαστή στη σελίδα του στο Facebook για τα ρούχα που φοράει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, όπου μεταξύ άλλων είχε πει ότι δε μπορεί να παρηγορεί τους καλεσμένους της, φορώντας μίνι και ψηλοτάκουνα.

Η παρουσιάστρια τού είχε απαντήσει μέσω Instagram.  «Αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ωστόσο, ο Βασίλης Ζούλιας έκανε την ανατροπή κι εκεί που θα περίμενε κανείς να έχουμε μία νέα κόντρα στη showbiz, εκείνος δε διστάζει να ζητήσει δημοσίως συγνώμη στην παρουσιάστρια για το σχόλιο του.

«Δεν θα πω κάτι. Να μην το συνεχίσουμε, γιατί δεν το θέλει και η ίδια. Ήταν παρορμητική κίνηση από μέρους μου και μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό.  Δεν ήθελα να το κάνω. Δεν κάνω τέτοια πράγματα απλά όπως εξήγησα και στην ίδια, με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν κοίτα τι φοράει. Επικοινώνησα μαζί της μέσω Instagram. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω. Θα μπορούσα να την πάρω τηλέφωνο και να της πω “Κοίτα λίγο πιο μακριά, λίγο πιο χαμηλό το ντεκολτέ”, αλλά δεν έχουμε τέτοια φιλική σχέση με την κυρία Χατζηβασιλείου. Δεν μετανιώνω για τίποτα στην ζωή μου. Απλά της ζήτησα δημόσια συγγνώμη επειδή ήταν μια παρορμητική κίνηση και δεν χρειαζόταν να το κάνω», δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας στις τηλεοπτικές κάμερες δίνοντας τέλος στο θέμα που προέκυψε.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: