Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει τι την κρατά μαζί με το Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια

Η Δέσποινα Βανδή που φέτος πρωταγωνιστεί στο musical «Mamma Mia» και τηλεοπτικά στο «Rising Star», μίλησε στην Real News για το διπλό της στοίχημα, τα «πυρά» που δέχτηκε πριν από την πρεμιέρα της και για το τι τη γοητεύει στον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

 

 Ποια κοινά σημεία έχει με την ηρωίδα του «Mamma Mia»;

 «Κι εγώ είμαι μια γυναίκα η οποία εργάζεται και προσπαθεί αντιστοίχως για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν στιγμές που έχουν αφήσει τον εαυτό μου πίσω για να δώσω προτεραιότητα στα παιδιά μου!»

Ποιος είναι ο φόβος της;             

 «Ο μόνος φόβος που είχα ήταν να μην ξεχάσω τα λόγια μου στην πρεμιέρα».

Για τις κριτικές που δέχτηκε πριν καν κάνει πρεμιέρα;

 «Βιάστηκαν να με κρίνουν πριν παίξω. όπως έχω ξαναπεί σε αντίστοιχη ερώτηση που μου έγινε, θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε είναι εντελώς τίμια, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω παίρνει αυτό που του δίνει ο καθένας από τη σκηνή. Ο κόσμος αισθάνεται και εννοείται πως είναι δικαίωμα του καθενός, εφόσον εκτίθεσαι μετά να σε κρίνει. Αυτή την κριτική δέχομαι κι εγώ».

Για το «Rising Star»

 «Έχει φτιαχτεί μια δυνατή παρέα. Μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερο το φορμάτ που δίνει τη δυνατότητα και στον κόσμο που παρακολουθεί να έχει γνώμη. Και φυσικά έπαιξε ρόλο και η καλή παρέα που είμαστε.»

Τι την κρατάει μαζί με το Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια και τι την γοητεύει σε εκείνον

 «To μυαλό του και στις δύο περιπτώσεις».

Για τα παιδιά της

 «Είμαι… mamma mia, δυο – τρεις, όσες θέλεις!»

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: