Η Ντέμι Μουρ έγινε 52

Η Ντέμι Μουρ έγινε 52

Η Ντέμι Μουρ έγινε 52
Η Ντέμι Μουρ έγινε 52χρονών και χθες στα γενέθλια της η πρώτη από τις τρεις κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της για τη μητέρα της.

Πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram με εκείνη μικρή. Η 26χρονη πια Ράμερ δεν είπε ένα από χρόνια πολλά στη μητέρα της. Μαμά, σήμερα είναι τα γενέθλιά σου και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να μάθεις κάτι. Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς εσένα. Με δίδαξες τόσα πολλά και με βοήθησες να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα, έτσι σ” ευχαριστώ. Είσαι το είδωλό μου, ο μέντοράς μου, η καλύτερή μου φίλη και ο σύντροφός μου στο έγκλημα. Είσαι τόσο δυνατή, έξυπνη και συμπονετική, σπαρταριστικά αστεία και αφοπλιστικά όμορφη… Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να ενσαρκώσω όλα αυτά τα πράγματα όπως κάνεις κι εσύ. Σ” αγαπώ μανούλα… Χρόνια πολλά, της έγραψε.

Η Ντέμι Μουρ έγινε 52

Η πιο μικρή κόρη της, η Ταλούλα ευχήθηκε κι αυτή, αλλά ήταν λίγο πιο συγκρατημένη. Η φωτογραφία που διάλεξε η 20χρονη δεσποινίδα Γουίλις ήταν… ημέρας και μαζί με τη μαμά πόζαρε και η τρίτη αδελφή, Σκάουτ. Χρόνια πολλά στη θεϊκή μαμουλίτσα μου. Είσαι όλα όσα ελπίζω να γίνω και ακόμη περισσότερα. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι το μωρό σου. Σ” Αγαπώ, γράφει η Ταλούλα φορώντας μια πυτζάμα Σπάιντερμαν.

Η Ντέμι Μουρ έγινε 52

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: