Η CUPRA ξεκινάει τις προ-κρατήσεις για το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο Leon TCR

Άρχισαν οι προ-κρατήσεις για το αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού CUPRA. Όλα τα προ-κρατημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα TCR θα παραδοθούν αποκλειστικά στα νέα κεντρικά γραφεία της μάρκας από τον Απρίλιο του  2020. Το ανανεωμένο αμάξωμα, η βελτιωμένη κατανομή βάρους και η βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση καθιστούν το Leon TCR ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο πίστας έτοιμο για την επόμενη σεζόν. Το DNA του TCR  έχει το αγωνιστικό πνεύμα με σύγχρονες καινοτομίες.

Το CUPRA Leon Competición θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις αρχές του 2020. Διαθέτει νέο αμάξωμα CUPRA βοηθώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο  με νέα, βελτιωμένη, αεροδυναμική του απόδοση. Επωφελείται από μία πλήρως κινηματική γεωμετρική ρύθμιση και στους δύο άξονες που χρησιμοποιούν ελαφριά εξαρτήματα για τη βελτίωση της κατανομής βάρους ενώ το κιβώτιο μετάδοσης έχει βελτιωθεί καθιστώντας το πιο στιβαρό. Η καρδιά του οχήματος, ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.0  λίτρων, έχει δει τις επιδόσεις του να αυξάνονται, κάνοντάς τον ακόμη πιο ανταγωνιστικό ενώ το CUPRA Leon Competición ενσωματώνει μία 100% αγωνιστική ηλεκτρονική αρχιτεκτονική διαχείριση CUPRA που είναι πλήρως εξατομικευμένη.

Οι πελάτες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το CUPRA Leon Competición στο σύστημα προ-κρατήσεων (https://prebooking.cupraofficial.com) από τώρα και οι παραδόσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2020.

Η CUPRA ξεκινάει τις προ-κρατήσεις για το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο Leon TCR gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: