Η Clíodhna Lyons της Nissan ανακηρύχτηκε Rising Star από το Automotive News Europe

Μια από τις πλέον δυναμικές διευθύντριες στο χώρο του αυτοκινήτου είναι η Clíodhna Lyons η οποία βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που σχεδιάζει το μέλλον της Nissan.

Είναι Διευθύντρια Advanced Product Strategy & Planning της ιαπωνικής φίρμας για την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Ευρώπη και την Ωκεανία (AMIEO) και έχει την ευθύνη για τον προηγμένο στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων των παραπάνω περιοχών.

Η Clíodhna Lyons ανακηρύχτηκε Rising Star για το 2022 από το Automotive News Europe το οποίο τίμησε τα στελέχη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας που ηγούνται στις αλλαγές και προωθούν καινοτομίες στις αγορές του αυτοκινήτου.

Η Lyons δεν «μένει» στο σήμερα. Ερευνά τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς, προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες, σε βάθος ετών ,εστιάζοντας στο όχημα, τα κινητήρια σύνολα και την τεχνολογία. Πρόσφατα η Lyons και η ομάδα της έθεσαν την προϊοντική στρατηγική για τη Nissan, προτείνοντας νέες τεχνολογίες και πρωτότυπες ιδέες.

Αναφερόμενος στην Lyons ο Guillaume Cartier, Πρόεδρος της Nissan AMIEO είπε ότι είναι μια δυναμική προσωπικότητα, ένα βασικό μέλος της ομάδας της Nissan και αξίζει αυτή την αναγνώριση.

Όταν ανακοίνωσαν στην Clíodhna Lyons ότι της απονεμήθηκε ο τίτλος Rising Star για το 2022 δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να με συμπεριλάβουν  ανάμεσα σε μερικά από τα πιο λαμπρά στελέχη του κλάδου για έναν ρόλο που είμαι περήφανη και ενθουσιασμένη που εκπληρώνω καθημερινά. Βλέπουμε μια σημαντική και ανατρεπτική αλλαγή στον κλάδο μας,  καθώς οδεύουμε σε μια νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας. Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας για τη Nissan να παραμείνει ένα βήμα μπροστά για να διασφαλίσει ότι αυτό που έχουμε να προσφέρουμε ανταποκρίνεται πραγματικά στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαι ενθουσιασμένη που οι προσπάθειές μας θα γίνουν  σύντομα ορατές, καθώς νέα και συναρπαστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα θα βγουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους τους επόμενους μήνες»

Η Lyons έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Nissan στην Ευρώπη. Με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στο JUKE, του e-POWER στο Qashqai και στο X-Trail, καθώς  και με το λανσάρισμα του Ariya, το 2022 σηματοδοτεί τη χρονιά που η Nissan θα προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης που ξεπερνούν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Τώρα, η Lyons εργάζεται με την ομάδα της για να εξετάσει τα επόμενα βήματα, προβλέποντας ήδη τις τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής του μέλλοντος.

Από την πλευρά του ο Guillaume Cartier αναφέρθηκε στις μελλοντικές κινήσεις της Nissan.  «Μέσα από τη στρατηγική μας Ambition 2030, επιταχύνουμε προς ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον και ηγέτες όπως η Clíodhna θα είναι απαραίτητοι σε αυτή την προσπάθεια. Οι  προτάσεις για οχήματα του μέλλοντος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας,  καθώς και για τη διασφάλιση ότι θα ανταποκριθούμε στις  φιλοδοξίες που επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του οργανισμού μας».

Μετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας, το βραβείο “The Automotive News Europe Rising Stars Award” αναγνωρίζει τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας που αναρριχώνται γρήγορα στην ιεραρχία και κάνουν μεγάλα βήματα προόδου στον κλάδο. Κάθε Rising Star έχει πρωτοστατήσει στην αλλαγή στο χώρο όπου εργάζεται και έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του.

Η Clíodhna Lyons της Nissan ανακηρύχτηκε Rising Star από το Automotive News Europe gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: