Η Charlotte Casiraghi ξαναπαντρεύτηκε γιατί ένα νυφικό δεν είναι ποτέ αρκετό

Διάβασε ακόμη:

Η εγγονή της Grace Kelly, λοιπόν, μετά τον εντυπωσιακό της γάμο με τον παραγωγό Dimitri Rassam στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αποφάσισε να διοργανώσει κι έναν ακόμη.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους ζωής στη Προβηγκία, κάνοντας έναν πιο παραδοσιακό γάμο και κλειστό γάμο από τον πρώτο. Ακολουθώντας το ρομαντικό ύφος που είχε το περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε ο γάμος, το νυφικό της Casiraghi ταίριαξε φανταστικά με το όλο concept της γαμήλιας τελετής.

Δες ακόμη:

Επιλέγοντας δημιουργία του Giambattista Valli, το δεύτερο νυφικό της Charlotte διέθετε layers από ανάλαφρα βολάν και μια boatneck λαιμόκοψη η οποία κάλυπτε το στέρνο της νύφης με πανέμορφη δαντέλα. 

 

To look ολοκλήρωσε με ένα όμορφο πέπλο το οποίο στερέωσε με ένα διακριτικό headpiece, ενώ αντί για ανθοδέσμη κράτησε ένα μπουκέτο από λεβάντες.

Το νυφικό πολλοί σύγκριναν με αυτό της Princess Caroline, μητέρα της Charlotte. Το bridal look της είχε αρκετές ομοιότητες με τη νυφική εμφάνιση της Princess Caroline όταν παντρεύτηκε τoν τρίτο της σύντροφο, Philippe Junot, το 1978. To νυφικό της Caroline είχε σχεδιάσει ο Marc Bohan, τότε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior και ενώ είχε διαφορετικό κόψιμο στο πάνω μέρος του απ” αυτό της Charlotte, η σιλουέτα των δύο φορεμάτων είναι ίδια.

 

Η διαφορά είναι στο styling όπου εκεί διακρίνεται και η μόδα των δύο διαφορετικών δεκαετιών. Προσφέροντας ένα πιο ’70s, bohemian chic ύφος, η Princess Caroline είχε φορέσει δύο headpieces από λουλούδια στα μαλλιά, ενώ η Charlotte είχε ένα πιο ανέμελο και χαλαρό styling.

Για τον πρώτο γάμο της, η Casiraghi είχε επιλέξει δημιουργία του οίκου Chanel και ένα πιο μινιμαλιστικό μεν, αλλά glamorous δε φόρεμα. Και στην εμφάνιση του Ιουνίου, η ίδια είχε πάλι αποτίσει φόρο τιμής σε μέλος της οικογένειάς της. Το μοντέλο, είχε φορέσει ένα πανέμορφο διαμαντένιο κολιέ του οίκου Cartier το οποίο ανήκε στην Grace Kelly.

Οι αναφορές στις εμφανίσεις των δύο σημαντικών στη ζωή της Charlotte γυναικών, κάνουν τις δύο bridal looks της, ακόμη πιο μοναδικά.

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: