Η Celine Dion φόρεσε το πιο εκκεντρικό print που θα δούμε φέτος την άνοιξη

Η Celine Dion φόρεσε το πιο εκκεντρικό print που θα δούμε φέτος την άνοιξη

Μπορεί ο «Μήνας της Μόδας» να έφτασε στο τέλος του, όμως για τη διάσημη τραγουδίστρια μάλλον τώρα ξεκινά. Η Celine Dion είναι το απόλυτο fashion icon, καθώς με κάθε εμφάνισή της φροντίζει να τραβά τα βλέμματα επιλέγοντας τα πιο ανατρεπτικά σύνολα.

Το style icon, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, «Courage», περπάτησε πριν λίγες μέρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και εντυπωσίασε με το maximal outfit που φόρεσε. Η Dion περπάτησε στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου» φορώντας ένα ρετρό σύνολο που αποτελείτο από σακάκι με floral και πουά print σε λευκές και μπλε αποχρώσεις με leggings ακριβώς στο ίδιο print.

Το total floral σύνολο είναι Moncler x Richard Quinn και ομολογουμένως καμία άλλη γυναίκα δε θα μπορούσε να το υποστηρίξει όσο η Celine Dion. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με γόβες και τσάντα σε λευκό χρώμα και μεγάλα, μαύρα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας.

Τα μεγάλα εμπριμέ μοτίβα αναμένεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή άνοιξη, καθώς οι περισσότεροι Οίκοι Μόδας τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους. Εσύ θα δοκίμαζες ένα παρόμοιο print;

Διάβασε ακόμα: Street Style: Αυτό το cozy trend παύει να είναι βαρετό και μονότονο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: