Η Cardi B είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Οίκου Balenciaga

Η Cardi B είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Οίκου Balenciaga

Η ράπερ ποζάρει για τη νέα συλλογή του διάσημου Fashion House.

Μπορεί τόσα χρόνια ο Οίκος Μόδας Balenciaga και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Demna Gvasalia, να μην επέλεγε διάσημα πρόσωπα ως πρωταγωνιστές στις καμπάνιες του, όμως τη φετινή, αλλόκοτη χρονιά αποφάσισε να κάνει την ανατροπή. Και κάπως έτσι η δημοφιλής Αμερικανίδα ράπερ, Cardi B, γίνεται το νέο πρόσωπο του Οίκου για τη συλλογή F/W 2020-21 και για την τσάντα Neo Classic.

Για την προώθηση της νέας συλλογής του Οίκου, η τραγουδίστρια της ραπ φωτογραφήθηκε φορώντας μία μαύρη μεταξωτή τουαλέτα, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε μία παιδική χαρά, περιτριγυρισμένη από παιχνίδια. Δίπλα της ήταν τοποθετημένη η λευκή, Neo Classic τσάντα του Οίκου.

Θέλοντας δείξει τη χαρά της για αυτήν τη νέα συνεργασία, η Cardi B δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από τη διαφημιστική πινακίδα που κοσμεί το Παρίσι και έγραψε στη λεζάντα: «Εδώ βλέπετε το πρόσωπο της καμπάνιας Balenciaga! Θυμάμαι πώς ένιωσα όταν είδα πρώτη φορά το πρόσωπό μου σε πινακίδα στην Times Square στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Παρίσι;! Μακάρι να ήμουν εκεί να τη δω από κοντά!».

Ο Οίκος πολυτελείας ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Cardi B μέσω του Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία στην οποία η ράπερ φορά τη μαύρη τουαλέτα και γράφοντας: «Neo Classic Bag». Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο χώρο της μόδας. Η Cardi είχε αρκετές εμφανίσεις με το brand Fashion Nova και συχνά δημοσίευε φωτογραφίες στο Instagram της με τα ρούχα της εν λόγω εταιρείας.

Διάβασε ακόμα: 8 νέοι & fashionable τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: