Η Cara Delevingne με 3D avant-garde φόρεμα είναι σαν μια σύγχρονη ηρωίδα από το Star Wars

Διάβασε ακόμη:

Αν και τώρα στο βιογραφικό της, η βασική της ιδιότητα αναγράφει «ηθοποιός», η Cara συνεχίζει να κάνει τις μίνι «αποδράσεις» της σε fashion projects, αραιά και που, ενώ η δυνατότητα της να καταφέρνει να υποστηρίζει ακόμα και τα πιο avant-garde ύφους ρούχα, είναι ένα στοιχείο που «κρατάει» ακόμα από την ιδιότητά της ως μοντέλο. Απόδειξη το εκπληκτικό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς του Amazon στο οποίο πρωταγωνιστεί, Carnival Row.

Chris Pizzello/Invision/AP

Δες ακόμη:

Η Delevingne πέρα από το γεγονός ότι «σκόραρε» τον πρώτο της σημαντικό ρόλο στην τηλεόραση (στη σειρά συμπρωταγωνιστής της είναι ο κούκλος Orlando Bloom), μπήκε για άλλη μια φορά στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών της showzbiz με την εκπληκτική εμφάνισή της.

Chris Pizzello/Invision/AP

Φυσικά, η 3D δημιουργία της Iris van Herpen βοήθησε αρκετά την ηθοποιό στο να κάνει μια εμφάνιση που δεν μπορούσε παρά να σχολιαστεί θετικά. Παρ” όλα αυτά, η Cara με την απαράμιλλη γοητεία που την διακατέχει σαν προσωπικότητα γενικότερα, κατάφερε να υποστηρίξει το avant-garde αυτό look λες και φορούσε τζιν παντελόνι και t-shirt.

Chris Pizzello/Invision/AP

Από την Υψηλής Ραπτικής Fall ’19/’20 συλλογή της Ολλανδέζας σχεδιάστριας το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από υλικά που έχει δημιουργήσει η van Harpen από την αρχή, ενώ οι ενδιαφέροντες κυματισμοί του φορέματος στα μανίκια και το πλαϊνό μέρος του φορέματος, μιμούνται τα κινητικά γλυπτά του Αμερικανού καλλιτέχνη, Anthony Howe.

Το σύνολο η Delevingne ολοκλήρωσε με neon φουτουριστικού ύφους μακιγιάζ το οποίο σε συνδυασμό με το «διαστημικού» ύφους hairlook (τα μαλλιά της είχε σε μια χαμηλή αλογοουρά της οποίας τα πλαϊνά διαχωρίζονταν με πολύχρωμα neon panels καταλήγοντας σε μια απλή πλεξούδα), απέδωσαν στην ηθοποιό μια εμφάνιση που μας θύμισε κάτι από ηρωίδα του Star Wars.

Chris Pizzello/Invision/AP

 Στην σύγχρονη εκδοχή της πάντα.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: