Η BMW R 18 γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, η νέα BMW R 18 θα γιορτάσει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα  της. Η BMW Motorrad θα παρουσιάσει επίσημα την μοτοσικλέτα παραγωγής της με κινητήρα Big Boxer για την κατηγορία cruiser. «Όλοι εμείς στην BMW Motorrad ανυπομονούμε για το απόλυτο highlight της χρονιάς – την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW R 18», δήλωσε ο Dr. Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad. «Η BMW Motorrad πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για ένατη συνεχή χρονιά το 2019. Με την R 18 και την επερχόμενη είσοδο στην κατηγορία cruiser, συνεχίζουμε σταθερά τη στρατηγική ανόδου μας με σαφή στόχο να κατακτήσουμε την κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας σε όλο τον κόσμο».

Στην ιστοσελίδα www.bmw-motorrad.com/r18countdown, η αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW R 18 έχει ξεκινήσει επίσημα. Αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια, θα δοθούν οι πρώτες πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα, μαζί με φωτογραφίες και video, ενώ ο διαμορφωτής θα ενεργοποιηθεί σε αυτό το website.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από τα κανάλια της BMW Motorrad στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η BMW R 18 γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της. gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: