Η BMW FINANCIAL SERVICES και η BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Στα πλαίσια της μακροχρόνιας παράδοσης και επένδυσης της μάρκας BMW στον αθλητισμό, η BMW Financial Services Hellas σε συνεργασία με την BMW Σφακιανάκης, ανακοίνωσε χορηγία στο 14ο Filothei Tennis Open.

Το τουρνουά διοργανώνεται με την υποστήριξη της εταιρείας Tennis Hold’em με κύριο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Το τένις είναι ένα άθλημα όπου η αθλητική ακρίβεια, οι δυναμικές επιδόσεις και η ευγενής άμιλλα είναι πρωταρχικής σημασίας — αξίες που ευθυγραμμίζονται με την εταιρική ταυτότητα της BMW.

Ως υποστηρικτές των κοινών αξιών και του «ευ αγωνίζεσθαι» η BMW Financial Services Hellas σε συνεργασία με την BMW Σφακιανάκης, καλύπτουν το φετινό τουρνουά «Filothei Tennis Open» το οποίο ξεκίνησε στις 22/09/2022 και θα λήξει στις 09/10/2022.

Ένα εντυπωσιακό BMW iX βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλοθέης καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά για να το γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις του μοντέλου αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης. Επίσης στον μεγάλο τελικό οι νικητές του τουρνουά θα επιβραβευτούν επιπλέον από την BMW Σφακιανάκης με δώρα από την BMW Lifestyle Collection.

Η BMW Σφακιανάκης εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Η BMW FINANCIAL SERVICES και η BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: