Η Μπέτυ Μπαζιάνα, η Melania Trump και οι υπόλοιπες εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Παρίσι

AP Photo/Thibault Camus

H κομψή δίπλα στην στα Ηλύσια Πεδία, η μία πιο κομψή από την άλλη. Η Melania επέλεξε το μαύρο σε αυτή της την εμφάνιση, ενώ η Macron διάλεξε το μπλε για όλη της την εμφάνιση. Μακρυμάνικο top, φούστα με χρυσά κουμπιά σαν λεπτομέρειες και γόβες στο ίδιο ακριβώς χρώμα.

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Total black look για την όμορφη πριγκίπισσα Charlene, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Εξαιρετικό beauty look με το hairstyle της να κλέβει τις εντυπώσεις και να δίνει μία stylish πινελιά στο αυστηρό classy & chic outfit της.

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού κέρδισε τα θετικά σχόλια των ξένων Μέσων, με το μπορντό, βελούδινο, κρουαζέ φόρεμά της με τις λεπτομέρειες από δαντέλα στα μανίκια και το διακριτικό σκίσιμο στη μέση. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pumps στην ίδια απόχρωση ενώ από πάνω φόρεσε ένα απλό μαύρο παλτό. Ίσως θα μπορούσε να παίξει λίγο με τις αντιθέσεις, αλλάζοντας το μαύρο με ένα βαθύ μπλε για να τονίσει ακόμα περισσότερο την ένταση της κόκκινης απόχρωσης του φορέματος.

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Η Monika Babisova, σύζυγος του Τσέχου πρωθυπουργού Andrej Babis έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο φλογερό κόκκινο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Το εξαιρετικό ντεκολτέ του φορέματος και το σωστό μήκος, ήταν τα στοιχεία που έκαναν την κυρία Babisova να λάμψει.

Benoit Tessier/Pool Photo via AP

Η δεύτερη εμφάνιση της Melania Trump στο Παρίσι ήταν ακόμα καλύτερη. Επέλεξε πάλι την μονοχρωμία του γκρι αυτή τη φορά, φορώντας ένα εξαιρετικό γκρι φόρεμα με φαρδιές πιέτες στη φούστα και εξαιρετικό δέσιμο στο λαιμό, ενώ είχε ριγμένο στους ώμους της ένα παλτό σε πολύ κοντινή απόχρωση με αυτή του φορέματος. Δεν την χαρακτήρισαν τυχαία ως «πρωταθλήτρια» του στιλ στον ξένο Τύπο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kamil Zihnioglu

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: