Η athleisure αισθητική θα γίνει κομμάτι του στιλ σου

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε για το athleisure style. Δεν είναι sportive, δηλαδή δεν έχει καθαρά αθλητικά στοιχεία. Πρόκειται όμως για μία τάση που πολλοί σχεδιαστές έχουν εκφράσει μέσα από τα looks των συλλογών τους. Ο ιταλικός οίκος Sportmax είναι ξεκάθαρα ένας από τους εκπροσώπους του στιλ αυτού. Ο sportive χαρακτήρας του είναι ξεκάθαρος από τον όνομα του brand και μόνο, ενώ η athleisure αισθητική που ντύνει τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ του σου προκαλούν άμεσα την αίσθηση της άνεσης, χωρίς όμως να γίνεται καμία αισθητική έκπτωση.

Η Eleonora Carisi στο fashion show του Sportmax στο Μιλάνο με ένα sporive φόρεμα του ίδιου οίκου, το οποίο συνδύασε με λευκό τσαντάκι και mules στο ίδιο χρώμα.

Η Xenia Adonts με ένα outfit Sportmax που αποδεικνύει ότι η athleisure αισθητική αποτελείται σαφώς από στοιχεία των trends, όπως είναι τα chunky πλεκτά.

Η Έλενα Γαλύφα φορά μία πιο θηλυκή εκδοχή των sprotive ρούχων με το trendy belt bag και το jacket της να είναι τα στοιχεία που δίνουν την απαραίτητη πινελιά για ένα athleisure look με την υπογραφή Sportmax.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sportmax

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: