Η Αθήνα που σου κλέβει την καρδιά μέσα από ένα ανεπανάληπτο βίντεο!

Μια νυχτερινή περιπλάνηση στη γοητεία της Αθήνας. Τραβηγμένο σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την κορυφή του Υμηττού, το neo-noir timelapse «Acropolis Esper Analysis» του φωτογράφου και σκηνοθέτη Αλέξανδρου Μαραγκού, αποκαλύπτει το μέγεθος και το πρόσωπο της πόλης όπως δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Αθήνα συναντά το Blade Runner σε ένα ατμοσφαιρικό κλιπ. Είναι το πρώτο timelapse που αποτυπώνει ολόκληρη τη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας και για να γίνει πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκαν 2.500 φωτογραφίες σε ανάλυση 5k.

Ο Αλέξανδρος Μαραγκός διάλεξε τη φετινή «Ώρα της Γης», που φέτος έκλεισε 10 χρόνια και είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, για να δει την πόλη με άλλο μάτι. Η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, ιδανική για να αποτυπώσει εκείνο που ήθελε. Ντύνοντας το timelapse με τη μουσική του Vangelis από το Blade Runner και τη σκηνή «Esper Analysis», σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επιστροφή του δυστοπικού σύμπαντος στους κινηματογράφους, το βίντεο αφού πιάσει τη μεγάλη εικόνα της ανήσυχης πόλης, ζουμάρει στην Ακρόπολη που σβήνει τα φώτα της και επιστρέφει ξανά σε ένα μεγάλο πλάνο της Αθήνας για φινάλε. Αυτή η πόλη έχει το κάτι που θέλεις.


Viral news

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: