Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το ωραιότερο all day φόρεμα του καλοκαιριού

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το ωραιότερο all day φόρεμα του καλοκαιριού

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε και θα αντιγράψουμε άμεσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται εδώ και χρόνια στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες εγχώριες celebrities. H όμορφη ηθοποιός-influencer δραστηροποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μόδας αφού διαθέτει το δικό της brand κοσμημάτων και ρούχων.

Ακόμη και μετά την πρόσφατη γέννηση της κόρης της, η 35χρονη ηθοποιός παραμένει σε άψογη φόρμα με τις αναλογίες της να μην έχουν αλλάξει καθόλου. Η Αθηνά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου την βλέπουμε να φορά ένα υπέροχο πορτοκαλί slip dress σε βάπτιση όπου έδωσε το «παρών».

Το look ολοκλήρωσαν κομψά η χρυσή αλυσίδα μέσης, η μαύρη τσάντα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αθηνά εντυπωσίασε τους πάντες μας με αυτή την ενδυματολογική της επιλογή. Τα φορέματα σε έντονα χρώματα είναι must για το καλοκαίρι αφού τονίζουν την ηλιοκαμμένη μας επιδερμίδα.

Αθηνά Οικονομάκου: Η μικρή Sienna με το κουβερτάκι της στην αγκαλιά της (photo)

Πώς θα φορέσεις το slip dress 

Είναι αναμφίβολα το πασπαρτού κομμάτι αυτής της σεζόν. Αέρινο, άνετο και άκρως θηλυκό, το slip dress μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις. Aπό το πρωί με ένα ψάθινο καπέλο και σανδάλια, σε ένα δείπνο ή σε ένα επίσημο event όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση. Με λίγα λόγια είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει φέτος από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αφού με τις κατάλληλες προσθήκες θα σου χαρίσει υπέροχα casual αλλά και επίσημα looks.

1) Slip dress+ ψηλοτάκουνα πέδιλα+ clutch…σε γάμο ή βάφτιση

2) Slip dress+ σανδάλια+ψάθινο καπέλο…στο νησί

3) Slip dress+ μαγιό+σαγιονάρες…στο beach bar

4) Slip dress+πλατφόρμες+ crossbody τσάντα…σε μια πρωινή εμφάνιση

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou

Αθηνά Οικονομάκου: Δείχνει το σώμα της με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη δεύτερη γέννα

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα slip dresses ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: