Η Αθηνά Οικονομάκου φορά ένα από τα πιο sexy μαγιό της σεζόν

Μπορεί ο καιρός να έχει τα δικά του σκαμπανεβάσματα ακόμη –τι θα γίνει πια με αυτή τη βροχή;- και να την κάνει και την ψύχρα του, όμως η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει πολύ τολμηρή με αυτή τη θερμοκρασία. Πριν από μία εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για τη νέα σειρά των κοσμημάτων της και την είδαμε εκεί να φωτογραφίζεται με το μπικίνι της.

Και τη θαυμάσαμε βέβαια, αλλά μία φορά ποτέ δεν είναι αρκετή όταν μιλάμε για την Αθηνά Οικονομάκου. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες, στην οποία είναι ξαπλωμένη στην παραλία και φοράει το μπικίνι της με ένα πουκάμισο από πάνω. Kαι ναι, από το λίγο που μπορούμε να δούμε καταλαβαίνουμε πως είναι ένα velvet μπικίνι και αρκετά σeξι. 

Η ηθοποιός έχει ένα απίστευτο σώμα και μία επίπεδη κοιλιά, που μας έκανε να ζηλέψουμε πολύ. Είναι και μαμά ενός παιδιού μην το ξεχνάς. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της με φόντο την ακρογιαλιά συγκέντρωσε πάνω από 30 χιλιάδες likes και μας έφερε το καλοκαίρι μια ανάσα πιο κοντά.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Η Αθηνά Οικονομάκου φορά ένα από τα πιο sexy μαγιό της σεζόνΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: