Η Ariana Grande σχεδιάζει ρούχα για την H&M και το «thank u, next» παίζει ήδη στο repeat

Διάβασε ακόμη: Η Ariana Grande υιοθέτησε ίσως το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Η ποπ σταρ μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού αυτού, κατάφερε να ενθαρρύνει πολύ κόσμο μέχρι και να δημιουργήσει ένα ολόκληρο «κίνημα» το οποίο εμμέσως εμψυχώνει τις γυναίκες, ώστε να αντιμετωπίσουν ένα χωρισμό και γενικότερα καταστάσεις της ζωής τους, με περισσότερο δυναμισμό.

«thank u, next»

 

Με εμψυχωτικά μηνύματα «ντύνει», λοιπόν, και την καινούργια της συλλογή ρούχων. Η Ariana συνεχίζει να κατακτάει τον κόσμο με μια σημαντική για την καριέρα της,  συνεργασία. Σε συνεργασία με την H&M, η ποπ σταρ δημιουργεί τη δική της σειρά ρούχων η οποία δανείζεται τον τίτλo της, από το hit της «thank u, next».

Δες ακόμη: 200 στη στροφή και με ρωτάνε: είναι η Ariana Grande η μεγαλύτερη pop diva σήμερα;

Τι θα περιλαμβάνει η συλλογή

 

Η licensed συλλογή Ariana Grande της Η&M, «thank u, next» θα περιλαμβάνει πάνω από 30 μοναδικά fashion pieces, όπως φούτερ, μακρυμάνικα t-shirts, cropped tops, σκούφους, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες τηλεφώνων και σάκους γυμναστηρίου και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του Αυγούστου.

 

«Αυτή η συλλογή Ariana Grande έχει όλα όσα θα επιθυμούσε ποτέ ένα πραγματικός φαν – φούτερ με τυπώματα, crop tops και statement αξεσουάρ, όπως clips για τα μαλλιά με το μήνυμα “thank u, next”. Ο σχεδιασμός μιας τέτοιας συλλογής ήταν μια διαδικασία που πραγματικά απολαύσαμε, με τόσα πολλά μοναδικά κομμάτια κατάλληλα για όποιον πραγματικά αγαπά την Ariana», αναφέρει η Emily Björkeheim, υπεύθυνη σχεδίασης της σειράς Divided της Η&Μ.

 

Πότε θα κυκλοφορήσει η συλλογή

 

Η συλλογή Ariana Grande της Η&M, “thank u, next”, θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Αυγούστου σε όλα τα καταστήματα με τη σειρά Divided σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και online στο hm.com.

(?)

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: