Η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής στηρίζει 2.500 οικογένειες στην Αθήνα

            Στην στήριξη 2.500 χιλιάδων οικογενειών της Αθήνας που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη της ακρίβειας προχωρά ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Σε συνεργασία με 85 ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με την στήριξη της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης» Α.Ε., και των διεθνών οργανισμών“International Orthodox Christian Charities-IOCC” και η “Kerk in Actie-KiA” της Ολλανδίας, καταγράφηκαν, οι ανάγκες των νοικοκυριών και εξασφαλίστηκαν τα βασικά είδη διαβίωσης για κάθε μήνα.


           Σήμερα οι διανομές συνεχίστηκαν στον Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων, όπου τα δέματα τους παρέλαβαν 196 οικογένειες. Ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, αναφέρθηκε, στις διογκούμενες ανάγκες που καταγράφονται λόγω ακρίβειας υπογραμμίζοντας ότι: « πρώτο μέλημα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου είναι οι Ιερείς και η «Αποστολή», να βρίσκονται χωρίς διακρίσεις, δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται». Το επόμενο διάστημα η «Αποστολή» θα ξεδιπλώσει μια σειρά νέων προγραμμάτων που θα αφορούν τη θέρμανση, τους νέους και τα παιδιά

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: