Η απονομή των επάθλων στους πρωταθλητές για τους αγώνες αυτοκίνητων έγινε πάνω στο Seajets World Champion Jet

Η ιδέα του Μάριου Ηλιόπουλου έγινε αποδεκτή από το σύνολο των αγωνιζομένων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και Κύπελλα Αγώνων Αυτοκινήτου και Karting για τις χρονιές 2021 και 2022.
Την Τετάρτη  17 Μαΐου όλοι οι αγωνιζόμενοι μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο πιο γρήγορο πλοίο, το το Seajets WorldChampion Jet που είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά για την ξεχωριστή γιορτή η οποία ήταν αφιερωμένη στο Μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εκεί όλοι οι πρωταγωνιστές των δύο προηγούμενων ετών, καταχειροκροτήθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Αρχικά, στο βήμα ανέβηκε η Πρόεδρος της ΕΠΑ, Φωτεινή Ψαρράκου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, Ιωάννης Μεσσημέρης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Μάριος Ηλιόπουλος, με τη σειρά του, ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν τη φετινή χρονιά ασφαλείς αγώνες.

Την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί αθλητές των karting που διέπρεψαν στις πίστες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την αναγγελία των πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων των δύο προηγούμενων ετών σε όλες τις μορφές αγώνων αυτοκινήτου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή του Κυπέλλου EKO Racing Dirt Games στον Μιχάλη Τακιδέλλη για τον γιο του, Κωνσταντίνο που δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, πήραν το λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, στις οθόνες του Seajets WorldChampion Jet έπαιζαν βίντεο από τα διάφορα είδη αγώνων των τελευταίων δύο ετών.

Την εκδήλωση κάλυψε η COSMOTE TV που βρίσκεται δίπλα στους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Περ.Χαλ

Η απονομή των επάθλων στους πρωταθλητές για τους αγώνες αυτοκίνητων έγινε πάνω στο Seajets World Champion Jet gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: