Η απόλαυση του να αφήνεις το στυλ σου να μιλάει για εσένα

Η απόλαυση του να αφήνεις το στυλ σου να μιλάει για εσένα

Γύρισα, λοιπόν, στην πόλη ανανεωμένη και με «καθαρό μυαλό». Και μαζί μου έφερα και όλα εκείνα τα ρούχα της φθινοπωρινής συλλογής Calvin Klein που έκτοτε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πιο ελεύθερη και δημιουργική πλευρά μου. Κάπως έτσι, μέσα από το νέο κεφάλαιο #mycalvins, The Language of Calvin Klein, μπόρεσα να πετύχω το δικό μου self expression και κατάκτησα τη γλώσσα επικοινωνίας με τον πιο «δικό μου» άνθρωπο: Τον εαυτό μου.

Μinimal, sensual, young at heart, avant-garde: Όποιο και αν είναι το στυλ σου, με «όχημα» τη μόδα και δίνοντας έμφαση στις έννοιες της διαφορετικότητας, της άνεσης και της βιωσιμότητας, δοκίμασε να κάνεις και εσύ το ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ή να θυμηθείς όσα σε εκφράζουν πραγματικά και έτσι, να ανανεώσεις το στυλ σου με «οδηγούς» όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μπορούν να αναδείξουν την ομορφιά και τη γοητεία της ιδιαίτερης προσωπικότητάς σου.

Όσο για το πού θα βρεις τη νέα συλλογή Calvin Klein, μία after work εξόρμηση στο Golden Hall και το The Mall Athens στην Αθήνα, μία shopping περιήγηση στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και μία αναζήτηση σε επιλεγμένα καταστήματα, αρκούν για να ανακαλύψεις τα outfits που θα «μιλούν» για εσένα effortless και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά και κοντά με τον πραγματικό σου εαυτό, κάθε ώρα της ημέρας.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: