Η αποκάλυψη του στρατηγικού πλάνου «Renaulution» της Renault θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

Στις 17 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας, η Renault ανοίγει τα χαρτιά της για τα μελλοντικά της σχέδια σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το Renault Group στα τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα – Renault, Dacia, Alpine, Mobilize- συνολικής έκτασης 3.000 τ.μ. , εκτός από τις παγκόσμιες πρεμιέρες θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές τους εξελίξεις. Τα νέα μοντέλα που θα δούμε σε λίγα 24ωρα ,αποτελούν μέρος του στρατηγικού πλάνου «Renaulution».

Τι έχει προγραμματίσει να αποκαλύψει το Renault Group. Αρχικά κάθε μάρκα θα παρουσιάσει τουλάχιστον μία παγκόσμια αποκλειστικότητα (σε μορφή πρωτότυπου ή εκθεσιακού μοντέλου). Το σλόγκαν της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος είναι το ‘Revolution is on’.

Θα υπάρχει η γκάμα των νέων μοντέλων της, καθώς και τις συνεργασίες που περιλαμβάνονται στη νέα της στρατηγική.

Παρούσα θα είναι και η Hyvia, που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Renault Group με την αμερικάνικη εταιρεία Plug και αφορά την υδρογονοκίνηση.

Τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στα περίπτερα του Group θα είναι οχήματα υδρογόνου. Σε έκδοση παραγωγής θα είναι και το Master Van H2-TECH.

Τι θα δούμε στα τέσσερα περίπτερα

Renault: παρουσιάζει την αναγέννηση ενός θρύλου

Τα φώτα της δημοσιότητας στο περίπτερο της Renault θα στραφούν στη συνάντηση των αρχηγών του Group. Εκεί ο Luca  de Meo, CEO της Renault και του Renault Group, ο Fabrice Cambolive, COO της Renault, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής αντιπρόεδρος  του τμήματος σχεδίασης της Renault, θα αποκαλύψουν σε παγκόσμια πρώτη, τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του εμβληματικού Renault 4.

Εκεί θα παρουσιαστεί ακόμη για πρώτη φορά στο κοινό και το νέο οικογενειακό Kangoo E-TECH Electric, τα showcars Renault 5 Turbo 3E και το Hippie Caviar Motel, όπως επίσης και το νέο Megane E-TECH Electric.

Το νέο Austral E-TECH Full Hybrid θα βρίσκεται πλάι στο Arkana E-TECH Full Hybrid και το πρωτότυπο  Scenic Vision. Οι επισκέπτες, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου Austral E-TECH Full Hybrid.

Dacia: αντανακλώντας τις αξίες της μάρκας

Σε ένα εντελώς καινούργιο περίπτερο που αντανακλά τη φιλοσοφία και τις αξίες της μάρκας θα παρουσιαστεί ένα νέο Duster σε έκδοση Matte. Σε παγκόσμια πρώτη θα παρουσιασθεί και το πρωτότυπο Manifesto.

Στο ίδιο περίπτερο θα γίνει και η αποκάλυψη του κινητήρα HYBRID 140. Το Jogger, την επόμενη χρονιά θα γίνει το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο της Dacia. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.

Αν και η έκθεση είναι ακόμη κλειστή για τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα του περιπτέρου της Dacia θα θυμίζει ύπαιθρο.

Θα κυριαρχούν το πράσινο και η τερακότα. Θα υπάρχουν ακόμη πολλές δραστηριότητες, όπως ένας τοίχος αναρρίχησης με μοναδική θέα στη γκάμα των μοντέλων, μια υποβλητική ηχητική εμπειρία ανάμεσα στα βράχια, μια γέφυρα με σχοινιά που παρέχει και αυτή πανοραμική θέα, μια αιώρα, ένα τηλεσκόπιο και ένα τοτέμ που μοιάζουν με δέντρα και μεταδίδουν εικόνες βίντεο.

Η όλη κατασκευή του περιπτέρου αντικατοπτρίζει την εικόνα των βασικών αναγκών αναδίδοντας μία cool αίσθηση, ενώ η επιλογή φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών, τονίζει μεταξύ άλλων, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Alpine: στο πνεύμα των αγώνων αυτοκινήτου

Η Alpine θα εστιάσει στο DNA της ,με ένα περίπτερο προσανατολισμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του σήμερα αλλά και του αύριο.

Το σήμερα των αγώνων με τη Formula 1 A522 και τη νέα A110 R  παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το αύριο των αγώνων είναι το πρωτότυπο Alpenglow, το οποίο ενσωματώνει το όραμα της Alpine σχετικά με τη στρατηγική της για τα προϊόντα αιχμής και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Mobilize: μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mobilize, το πιο καινούργιο, 4ο business unit του Renault Group, θα παρουσιάσει μια μοναδική προσέγγιση στη βιώσιμη κινητικότητα.

Όλα όσα θα υπάρχουν σ αυτό το περίπτερο θα αφορούν στην ατομική αλλά και την κοινόχρηστη μετακίνηση. Τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης (Mobilize Duo) θα εκτίθενται δίπλα στις υπηρεσίες που προορίζονται για κοινόχρηστες μετακινήσεις (Zity by Mobilize, Mobilize Share) και Mobilize Limo για υπηρεσίες μεταφοράς.

Πολύ σύντομα, το δίκτυο Mobilize Fast Charge θα προσφέρει στους χρήστες την απαράμιλλη εμπειρία μίας υπερ-ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, το Solo Concept και το Ileo Concept θα γίνουν τα απαραίτητα μέσα για τις ενεργειακές απαιτήσεις και τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη του αύριο.

Η αποκάλυψη του στρατηγικού πλάνου «Renaulution» της Renault θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: