Η Anya Taylor Joy έχει ήδη κερδίσει Χρυσή Σφαίρα από εμάς σε θέματα στυλ

Η Anya Taylor Joy έχει ήδη κερδίσει Χρυσή Σφαίρα από εμάς σε θέματα στυλ

Η στυλιστική εξέλιξη της νεαρής ηθοποιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η Anya Taylor-Joy διανύει όπως φαίνεται την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού κατά τη διάρκεια του 2020 απασχόλησε έντονα χάρη στους δύο εξαιρετικά αναγνωρισμένους ρόλους της: τον τιμητικό ρόλο στην ταινία «Emma» και ως Beth Harmon στην δημοφιλή σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit». Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε παράλληλα να τραβήξει όλη την προσοχή επάνω της λόγω των υπέροχων ενδυματολογικών επιλογών της σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Η 24χρονη ηθοποιός, η οποία είναι υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες στην τελετή της Κυριακής, πραγματοποίησε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις την περασμένη χρονιά, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας. Η νεαρή star έπαιξε με τολμηρά prints, δοκίμασε στυλ και αντισυμβατικές δομές πάντα με τη βοήθεια του στυλίστα της, Law Roach.

Ο Roach ανέφερε πριν λίγο καιρό στον Τύπο ότι του αρέσει να ντύνει την Taylor-Joy με κομμάτια που έχουν έντονο ρετρό ύφος, το οποίο ταιριάζει άψογα με τον ρόλο της στη σειρά «The Queen’s Gambit». Ο διάσημος fashion stylist έχει συνεργαστεί με πολλές stars ανάμεσά τους οι: Celine Dion, Kerry Washington, Hunter Schafer και η αγαπημένη μας Zendaya.

Όσον αφορά την όμορφη ηθοποιό, ο Roach ξεχώρισε μερικές από τις ωραιότερες δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών όπως ο Prabal Gurung, ο Loewe και ο Zimmermann που απογείωσαν το στυλ και τα looks της Taylor-Joy κατατάσσοντάς στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων γυναικών της showbiz.

 Αυτή η κολακευτική απόχρωση του καφέ είναι ξαφνικά παντού

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 15 από τις καλύτερες εμφανίσεις της ηθοποιού μέχρι σήμερα.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: