Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει πως την "κέρδισε" ο Τζώννυ Καλημέρης

Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την… κακή και καλή τηλεόραση, για τους ανθρώπους του χώρου που εκτιμά και φυσικά για τον σύντροφό της Τζώννυ Καλημέρης ο οποίος είναι εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1.

 

Φέτος, µετά από αρκετό καιρό, σε είδαµε καλεσµένη σε τηλεοπτικές εκποµπές. Τι άλλαξε;

Συνειδητά ήθελα να απέχω. Όταν έκλεισε η ΕΡΤ και µε καλούσαν σε εκποµπές, το θεωρούσα λίγο αναίσθητο εκ µέρους µου να πηγαίνω και να µιλάω για το τι βίωσα εγώ στην ΕΡΤ, τη στιγµή που τόσοι άνθρωποί έµειναν στον δρόµο. Και εγώ έµεινα χωρίς δουλειά, αλλά δεν ήθελα να µιλήσω για αυτό. Τώρα που είµαι πιο αποστασιοποιηµένη, είµαι πιο έτοιµη να µιλήσω για την εµπειρία µου αυτή και να την αφήσω πίσω µου.

Υπάρχουν άνθρωποι που θαυµάζεις στην τηλεόραση;

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκτιµώ τη δουλειά τους. Το να θαυµάσω κάποιον είναι αρκετά δύσκολο, γιατί θα πρέπει να τον γνωρίζω πιο σφαιρικά.

Ο σύντροφός σου, Τζώνης Καληµέρης, είναι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Τον θαύµαζες πριν γίνετε ζευγάρι;

Είναι ένας άνθρωπος που εκτιµούσα πάρα πολύ και ήξερα τη δουλειά του. Είχα πάντα µια αίσθηση ότι αυτός ο άνθρωπος έχει επίπεδο, µια ποιότητα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν τον γνώρισα ως επαγγελµατία και περισσότερο τώρα που είµαστε µαζί και µαθαίνω τον χαρακτήρα του.

Πιστεύεις ότι η τηλεόρασή µας δεν έχει επίπεδο;

Πιστεύω ότι πολλές φορές η τηλεόραση έχει πέσει στην παγίδα της ευτέλειας, ότι κάτι εύκολο µπορεί να φέρει περισσότερη τηλεθέαση ή κέρδος. ∆εν το γενικεύω και πιστεύω ότι υπάρχουν και µορφωµένοι άνθρωποι και πολλοί δουλευταράδες στον χώρο. Και είµαι τυχερή που έχω γνωρίσει µερικούς!

Πηγή: Real

 

seleo.gr-Lifestyle

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: