Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Θέμη Αδαμαντίδη και τα λένε όλα «Ανοιχτά» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 23:30, στο OPEN, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλάει για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Εξιστορεί στην Αννίτα τα παιδικά του χρόνια στην Καισαριανή, ενώ περιγράφει και την περίοδο που είχε μεταναστεύσει στη Σουηδία. Ακόμα, αποκαλύπτει πως βρέθηκε στο talent show των ‘80s «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ», εξαιτίας της γιαγιάς του, η οποία ήταν αυτή που τα είχε κανονίσει όλα. Μέσα από αυτή την εκπομπή ο Θέμης Αδαμαντίδης έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα!
Στη συνέχεια, περιγράφει διάφορα περιστατικά που έγιναν στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του, όταν οι δισκογραφικές ήθελαν να τραγουδάει…ποπ κομμάτια και αποκαλύπτει πώς ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να καταξιωθεί στο λαϊκό τραγούδι. Μιλάει ακόμα για τη γνωριμία του και την κουμπαριά του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και τα πρώτα του βήματα πλάι στον «δάσκαλο» Στράτο Διονυσίου. Όπως δηλώνει, μετανιώνει για κάποιες λάθος προσωπικές επιλογές που έκανε και αναφέρει «ΑΝΟΙΧΤΑ» πως είναι αυθεντικός και αληθινός και έτσι θέλει να τον βλέπει ο κόσμος. Επίσης, μιλάει για την πίστη του στον Θεό και καταθέτει τις προσωπικές στιγμές αλλά και τις προσευχές του.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης εξηγεί τι συνέβη στο show «Just the Two of Us» και γιατί πέταξε κάτω το μικρόφωνό του. Ακόμα εξιστορεί το επεισόδιο που έζησε με τους δύο κρανοφόρους μοτοσικλετιστές, οι οποίοι τον σταμάτησαν και του επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου.
Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Σταμάτη Γονίδη και τον Άγγελο Διονυσίου να αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Θέμη.   

Φυσικά, ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύει στο «ΑΝΟΙΧΤΑ» τις μεγάλες επιτυχίες του και τον απολαμβάνουμε σε μια μοναδική εμφάνιση!

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: