Η Annabelle Wallis σαν άλλη rock Cinderella μας κάνει να ονειρευόμαστε (φορέματα)

Παρ” όλα αυτά, εμείς ξεχωρίσαμε αυτή της Wallis μέσα απ” όλες τις εμφανίσεις της βραδιάς. Και πώς να μην την ξεχωρίσουμε με το εκπληκτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει;

 

Το ημιδιάφανο, μαύρο ρούχο, με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες του σχεδιαστή Elie Saab ήταν από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε δει τελευταία στο κόκκινο χαλί. Στολισμένο με παγιέτες και χρυσές και ασημένιες αλυσίδες, η πολυτελής τουαλέτα πέρα από glamorous, είχε και τη σωστή δόση θηλυκότητας. Ήταν αυτή η σωστή ισορροπία των δύο στοιχείων που έκανε και το look της Wallis να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

 

Και μπορεί, η Annabelle να μην είχε μαζί της το πιο πολύτιμο «αξεσουάρ» της (aka τον κούκλο σύντροφό της Chris Pine) όμως τα πανάκριβα Cartier κοσμήματα με τα οποία ολοκλήρωσε το σύνολό της, ήταν αρκετά για να κάνουν τους πάντες να μιλάνε μόνο για εκείνη χθες το βράδυ.

Έξαλλες οι Γαλλίδες influencers που τους έκλεψε το spotlight η «ξενέρωτη» Αγγλίδα. Ε, όχι και να τους πάρει την δόξα για το φημισμένο french style τους. Το δέχονται δεν το δέχονται όμως, έτσι ήρθαν τα πράγματα τη χθεσινή βραδιά.

Kεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: