Η Άννα Βίσση συμπληρώνει τα 59 και αποκαλύπτει αν έχει σχέση και τι ρόλο παίζει στη ζωή της το σeξ (φωτό)

Η Αννα Βίσση έχει γεννηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 1957. Και λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 59 της χρόνια, μιλά στο

«DownTown» για τη ζωή, την καριέρα της, τα σκάνδαλα και τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Και κάνει μια ροκ και ανατρεπτική φωτογράφιση… όπως αρμόζει στην μεγαλύτερη Ελληνίδα ποπ σταρ.

 

Η Βίσση, σίγουρα φαίνεται και νιώθει πολύ νεότερη από την ηλικία της. Η ίδια λέει ότι αυτή τη στιγμή έχει τη μεγαλύτερη ηλικία που είχε ποτέ, ωστόσο νιώθει πιο μικρή από ποτέ.

«Η μεγαλύτερη που ήμουν ως τώρα και η μικρότερη που ένιωσα ποτέ».

Σε αυτό το αφιέρωμα, η Αννα Βίσση μιλάει για όλα και αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στη ζωή της. Πλέον, δεν της αρέσει να μιλάει πολύ για τον εαυτό της, να φωτογραφίζεται, να εξηγεί, να φλερτάρει, να βγαίνει. Επίσης, δεν θέλει πια να φοράει σeξι ρούχα.

Αισθάνεται πιο σeξι με τζιν και με grunge στιλ.

Στην προσωπική της ζωή είναι μόνη τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν υπάρχει άντρας στη ζωή της, δεν την ενδιαφέρει το σeξ και οι σχέσεις. Για την ακρίβεια, είναι ανασφαλής με τους άντρες, όπως λέει η ίδια, γιατί έχει κάνει λάθος επιλογές.

Η Άννα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Hotel Ermou όπου εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν με τους φίλους της, την αδελφή της Νίκη, τους θαυμαστές της και φυσικά τον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

 | E-Radio.gr  

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: