Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα ποζάρουν με το απόλυτο καλοκαιρινό look

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα ποζάρουν με το απόλυτο καλοκαιρινό look

Το στυλ τους είναι απλά αξιοζήλευτο.

Η Άννα Βίσση είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις δημοφιλέστερες και καταξιωμένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Η δυναμική της φωνής της σε συνδυασμό με το ταλέντο και την εκρηκτική προσωπικότητά της, την έκαναν να ξεχωρίσει και να παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια στο προσκήνιο. 

Η Κύπρια σταρ, είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και αυτό είναι εμφανές αφού κάθε της look έχει ιδιαίτερο στιλ και αισθητική. Από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα φροντίζει επιμελώς το σώμα και το ντύσιμό της και συχνά μας δίνει εικόνες που αξίζει να αντιγράψουμε για να συνθέσουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η κόρη της Σοφία είναι η μεγάλη της αγάπη γι” αυτό άλλωστε η τραγουδίστρια έχει δηλώσει αρκετές φορές πως μαμά και κόρη έχουν ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Η Σοφία Καρβέλα μοιάζει αρκετά με την μητέρα της ενώ και οι δυο έχουν απίστευτες αναλογίες και το σώμα τους είναι κάτι παραπάνω από καλλίγραμο.

Αυτές τις ημέρες η αγαπημένη ερμηνεύτρια και η κόρη της περνούν αρκετό χρόνο μαζί αφού η Σοφία βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά της για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το shopping είναι ως γνωστόν η αγαπημένη ασχολία του ωραίου φύλου γι” αυτό αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους στα μαγαζιά και να αγοράσουν καινούργια γυαλιά ηλίου. Όπως φαίνεται βρήκαν το σκελετό της αρεσκείας τους και στη συνέχεια πόζαραν χαμογελαστές και άκρως στιλάτες. Η Σοφία Καρβέλα πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν σαν βροχή.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: