Η Angelina Jolie κάνει μόδα τα cuffs στο πρόσωπο! 12 κοσμήματα για εσένα που τολμάς το διαφορετικό

Η Angelina Jolie κάνει μόδα τα cuffs στο πρόσωπο! 12 κοσμήματα για εσένα που τολμάς το διαφορετικό

Όπως πάντα, τα βλέμματα ήταν πάνω στην Angelina Jolie στις 18/10 όταν η star εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Άντζελες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel «Eternals», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου, η χολιγουντιανή star εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Balmain, το οποίο συνόδευσε με χρυσά αξεσουάρ. Ένα συγκεκριμένο, όμως, σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον διεθνή Τύπο: το ολόχρυσο chin cuff, δηλαδή το σκουλαρίκι που ξεκινούσε από τα κάτω χείλη και «αγκάλιαζε» το πιγούνι της ηθοποιού. Πρόκειται για ένα κόσμημα από τη σχεδιάστρια Nina Berenato με έδρα το Austin. Το συγκεκριμένο δίνει σχήμα στο πρόσωπό της και ασφαλίζει μέσα στο στόμα – πίσω από το χείλος.

Η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην πρεμιέρα μαζί με τον 20χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh και τα 13χρονα δίδυμα Vivienne και Knox, ενώ έλειπε ο 17χρονος Pax.

Η Angelina Jolie έλαμψε στην πρεμιέρα των «Eternals» μέσα σε ένα super elegant mocha dress

Φυσικά, είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με τα ear cuffs – αλλά η εκδοχή στο πιγούνι δεν ήταν τόσο γνωστή. Μετά την εμφάνιση της Angelina Jolie, ωστόσο, περιμένουμε ότι θα δούμε αρκετά τους επόμενους μήνες.

Πώς να το φορέσεις και εσύ

Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση, εμείς έχουμε να σου δώσουμε μερικές καλές συμβουλές για να το συνδυάσεις σωστά με τα ρούχα και τα υπόλοιπα κοσμήματά σου. Τα chin cuffs είναι statement κομμάτια – οπότε πρέπει να συνδυαστούν με μίνιμαλ make-up και πολύ λίγα ή κανένα άλλο κόσμημα. Σου προτείνουμε, επίσης, να φορέσεις ένα strapless ή αμάνικό φόρεμα, όπως η 46χρονη star, ή ένα top για να αναδείξεις αυτό το κόσμημα. Τα chin cuffs τονίζουν τη δομή των οστών του προσώπου σου, άρα, κολακεύουν συνήθως ανθρώπους με ψηλά ζυγωματικά, ψηλό λαιμό και οβάλ πρόσωπο.

Εκτός όμως από τα chin cuffs, υπάρχουν και άλλες νέες τάσεις που αξίζει να γνωρίζεις όπως τα ear cuffs (τα σχέδια σε σκουλαρίκια που έχουν πάει σε άλλο level), τα σκουλαρίκια στην μύτη και τα σκουλαρίκια για τα χείλη.

Αν, λοιπόν, τολμάς να υιοθετήσεις αυτά τα τολμηρά trends, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις μερικά designs που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: