Η Angelina Jolie έλαμψε στην πρεμιέρα των «Eternals» μέσα σε ένα super elegant mocha dress

Πόζαρε με τα παιδιά της στην πρεμιέρα της ταινίας και η κόρης της φόρεσε ένα φόρεμα που η Jolie ξαναφόρεσε το 2014.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Eternals» έφτασε και ηAngelina Jolie έλαμψε παρευρισκόμενη στο γεγονός που έλαβε χώρα στο Los Angeles τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Η 46χρονος ηθοποιός που στην ταινία υποδύεται την «Thena» έδωσε, φυσικά, το παρών δημιουργώντας μία super elegant εμφάνιση και θυμίζοντάς μας τις εποχές που αυτές ήταν συχνό φαινόμενο.

Η Jolie, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας -5 Νοεμβρίου- αποφάσισε να κάνει ένα fashion statement επιλέγοντας ένα φόρεμα του οίκου Balmain σε mocha color συνδυάζοντάς το με λεπτομέρειες με χρυσά κοσμήματα. Από την περιοχή των χειλιών της άρχιζε ένα chin cuff, ενώ το υπόλοιπο look πλαισιώθηκε με χρυσούς κρίκους στα αυτιά, βραχιόλια και δαχτυλίδι στα χέρια.

Η Angelina Jolie έλαμψε στην πρεμιέρα των «Eternals» μέσα σε ένα super elegant mocha dress

Η Angelina Jolie ποζάρει δίπλα στα παιδιά της

Η Jolie, ωστόσο, γνωστή για την αγάπη και το «δέσιμο» που έχει με τα παιδιά της, αποφάσισε να τα φέρει μαζί και, κάπως έτσι, όλη η οικογένεια φωτογραφήθηκε πλάι-πλάι.

Ο 20χρονος Maddox φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι. Η 16χρονη Zahara, μάλιστα, φόρεσε το Elie Saab φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί η μαμά της στα βραβεία Oscar του 2014.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από τη μεγάλη πρεμιέρα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: