Η ανατριχιαστική πρόβλεψη της Βουλγάρας μάντισσας Μπάμπα Βάνγκα για το 2016!

Δύσκολες στιγμές περιμένουν την Ευρώπη αν πιστέψει κανείς τα λόγια της ηλικιωμένης τυφλής μάντισσας από τη Βουλγαρία, οι οπαδοί της οποίας πιστεύουν ότι προέβλεψε με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους και το τσουνάμι του 2004, πριν από τον θάνατό της το 1996.

Μπορεί η Ευαγγελία Μπάμπα Βάνγκα να είναι νεκρή εδώ και περισσότερο από μια εικοσαετία, όμως οι προφητείες της επιζούν και ένα μεγάλο μέρος τους (περίπου το 85%) έχει ήδη υλοποιηθεί. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι οπαδοί της, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να τη θεωρούν «αγία» λόγω του μοναδικού προφητικού της χαρίσματος.

Σύμφωνα με βουλγαρικές εφημερίδες η τυφλή μάντισσα είχε προβλέψει, προτού πεθάνει, ότι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές θα «εισβάλλουν στην Ευρώπη» το 2016 και θα πραγματοποιήσουν πολυάριθμες επιθέσεις στη Γηραιά Ήπειρο. Μάλιστα είχε κάνει λόγο για «μεγάλο πόλεμο» που θα ξεσπούσε λόγω αυτής της εισβολής με πολλά θύματα, ο οποίος θα επηρέαζε αρκετές χώρες.

Κι αν βιάζεστε να απορρίψετε τα λεγόμενά της ως ανοησίες, ίσως αλλάξετε γνώμη αν μάθετε ότι, σύμφωνα με τους οπαδούς της, η Μπάμπα Βάνγκα είχε προβλέψει με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, και το τσουνάμι του 2004.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: