Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη σύζυγό του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, αρκετά συχνά ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, παρέα με τους δύο γιους τους. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που ο γνωστός παρουσιαστής εκφράζει μέσα από τις αναρτήσεις του, τον έρωτά του για τη σύζυγό του.

Το ίδιο έκανε και το πρωί της Πέμπτης, όταν έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τη Ναταλί Κάκκαβα, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», που είναι αύριο. Βέβαια, στο τρυφερό σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία του με τη σύζυγό του, εξήγησε και το λόγο που «γιορτάζει» την Ημέρα, από σήμερα.

«Σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες… (Αύριο είναι, αλλά το Ναταλάκι μου, μου είπε πρωί – πρωί πως είναι σήμερα). Άρα αφού το είπε το Ναταλάκι θα σας γιορτάσω από σήμερα. Η χαρά, το χαμόγελο, η δύναμη, η έμπνευση μας. Από τη γιαγιά, τη μάνα, τη φίλη, τη σύζυγο ή την κόρη μας πρέπει να τις προσέχουμε και να τις αγαπάμε… Και όπως είχε πει και ο Christian Dior: “Μετά τις γυναίκες, τα λουλούδια είναι ότι πιο όμορφο δημιούργησε ο Θεός στον κόσμο”… Χρόνια σας πολλά κορίτσια και σας ευχαριστούμε για όλα».

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: