Η ανάρτηση της Ρίκας Βαγιάννη για τις μαμάδες που προκάλεσε…. πόλεμο στο διαδίκτυο (φωτό)

Ανευ προηγουμένου είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Πρωταγωνίστρια η Ρίκα Βαγιάννη. 

 

Αφορμή αποτέλεσε η εξής ανάρτηση της δημοσιογράφου: «Sites με μανούλες, αυτή η μάστιγα, αυτή η σιχαμερή χολέρα», αφήνοντας κάποιους να καταλάβουν ότι βάζει με την εμπορευματοποίηση της μητρότητας μέσα από αλλεπάλληλες διαφημίσεις και διαγωνισμούς.

 

Από κάτω τα σχόλια έπεσαν βροχή. Η δημοσιογράφος απαντούσε στον καθέ ένα ξεχωριστά. 

Λίγες ώρες αργότερα, η Ρίκα Βαγγιάννη επανήλθε με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, συνέχεια της προηγούμενης. «Σχόλια από ευαίσθητες ψυχές εδώ πέρα μέσα =ύποπτα μαρσιποφόρα γκομενάκια που τους χάλασα την παράγκα των διαγωνισμών και των χορηγιών για παρκοκαλτσοκρέβατα που τα μοιράζονται μεταξύ τους διασπείροντας επιβλαβή ψεύδη και λογοκλοπώντας ασύστολα. Μωρ’ καμμια ξυπνητή…». 

 

Προφανώς οι… διαδικτυακοί φίλοι της Ρίκας Βαγιάννη έκαναν report στη σελίδα της και κατέβηκε. 

Η δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω.

Από ένα άλλο account που μας ενημέρωνε πως η Ρίκα Βαγιάννη έφτιαξε νέο προφίλ για να γράφει όσο σκέφτεται και πιστεύει -με το όνομα Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη. «Λέει η Ρίκα να σας πω: Επειδή της κατέβασαν τη βιτρίνα, άμα θέλετε, τη βρίσκετε και στο χειμερινό ανάκτορο fb με το λογαριασμό Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη. Όχι σοβαρά, Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη, να μη σώσω, έτσι ανεβάζει», έγραψε χαρακτηριστικά το account «Loula Marika».

 

Και ακολούθησε ανάρτηση στο «Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη»: «Ορδές από σχιζοφρενειογόνες μήτρες μου κατεβάσαν τη βιτρίνα με την οποία κυκλοφορώ, ως ” Ρίκα Ζ. Βαγιάννη”

Εκτελούνται Ολιγοήμεραι Επισκευαί,

Προς το παρόν, αυτή τη γλιτσερή μπουτίκ βρεφών, νηπίων και λοιπών αξεσουάρ και καταναλωτικών ειδών που έχουν στήσει για να σας μαδάνε σαν κότες, θα τους την κλείνω από εδώ και βλέπουμε-αν μ αρέσει θα κάτσω κι άλλο».

 

Πολλοί πίστεψαν ότι απλά χάκαραν το προφίλ της δημοσιογράφου ή ότι ο δεύτερος λογαριασμός είναι ψεύτικος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το προφίλ είναι αληθινό… 

  iefimerida.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: