Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Nomads: Τα βήματα μέχρι τον τελικό και η ανάδειξη του νικητή (trailer)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o Χρήστος Βασιλόπουλος, o Γρηγόρης Μόργκαν, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Αθηνά Κωστοπούλου, ο Δήμος Χαριστέας, ο Mike και ο Στέλιος Χανταμπάκης ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στον Μεγάλο Τελικό του «Nomads – Μαδαγασκάρη»;

Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1 το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας, «Nomads – Μαδαγασκάρη», ετοιμάζεται μετά από πολλές ανατροπές και αγωνίσματα γεμάτα ένταση να αναδείξει τον Μεγάλο Νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει από σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου με τον πρώτο Προημιτελικό. 
Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο Προημιτελικοί, ένας την Παρασκευή 21 και ένας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. 
Από τους τρεις Προημιτελικούς θα αναδειχθούν τρεις νικητές και θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα προκριθούν στον Ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα,  ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει ποιος θα είναι τέταρτος ο παίκτης που έχει επίσης καταφέρει να περάσει στον Ημιτελικό χάρη, όμως, στις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. 
Στον Τελικό θα παρακολουθήσουμε την τελευταία μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους δύο νικητές του Ημιτελικού.
Ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει τον αντίπαλό του, θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής του «Nomads-Μαδαγασκάρη» και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Ο Σάββας Πούμπουρας θα μεταδώσει μαζί με τον Γιώργο Λέντζα κάθε δευτερόλεπτο της πιο ανατρεπτικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του ενός και μοναδικού νικητή.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: