Η ανακοίνωση του Ant1 για τις ομαδικές απολύσεις τεχνικών

Η ανακοίνωση του Ant1 για τις ομαδικές απολύσεις τεχνικών

Ανακοίνωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον κανάλι του Αμαρουσίου και τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, εξέδωσε ο .

«Αναφορικά με τη συνολική αναδιάρθρωση στον τρόπο λειτουργίας του σταθμού καθώς και την παραφιλολογία που έχει προκύψει από δημοσιεύματα, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τα εξής:

- Ο ΑΝΤ1 σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το προφίλ και το μείγμα του προγράμματός του. Αντιθέτως, θα ενισχύσει την ηγετική του θέση τόσο στην , όσο και στην ψυχαγωγία παρά τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων για το 2015.

- Ο ΑΝΤ1 παραμένει ο μεγαλύτερος εργοδότης στο χώρο των media στην Ελλάδα. Σήμερα απασχολεί περισσότερους εργαζόμενους από όσους απασχολούσε πέρυσι την ίδια εποχή.

- Ο ΑΝΤ1 σέβεται και τηρεί απολύτως τους νόμους που διέπουν τη σχέση της εταιρείας με τους εργαζόμενους.

- Η αναδιοργάνωση του ΑΝΤ1 στα πρότυπα προηγμένων δυτικών τηλεοπτικών δικτύων, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, ολοκληρώνεται. Ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας τίθεται σε νέες βάσεις, η οργάνωσή της προσαρμόζεται στα σημερινά δεδομένα, χωρίς να αλλοιώνεται ο όγκος και η ποιότητα του παραγόμενου τηλεοπτικού περιεχομένου.

- Η αναδιοργάνωση της εταιρείας κατ’ ουδένα τρόπο δε σχετίζεται με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη για διαβούλευση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: