Η Alfa Romeo Giulia κατακτά για έκτη φορά τον τίτλο «Best Car»

Για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια η  Alfa Romeo Giulia κερδίζει τον τίτλο του «Best Car» που διοργανώνεται από το Auto moto und sport. Στα φετινά βραβεία περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες του περιοδικού συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Το 19,5% των αναγνωστών που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία επέλεξε το εντυπωσιακό σπορ της Ιταλικής μάρκας ανάμεσα από 17 ακόμα ανταγωνιστικά μοντέλα. Το περίεργο είναι ότι ένα ιταλικό μοντέλο είναι το αγαπημένο σεντάν του γερμανικού κοινού.

Η νέα διάκριση έρχεται τη στιγμή που στην Ευρώπη ξεκινά η πορεία της νέας γενιάς του μοντέλου, η οποία διατηρώντας το δυναμικό στιλ και την αξεπέραστη οδηγική αίσθηση, εξελίσσεται με μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων στον τομέα των πολυμέσων, της συνδεσιμότητας και των συστημάτων ασφαλείας.

Η Alfa Romeo Giulia είναι ένα από τα πλέον πολυβραβευμένα μοντέλα της μάρκας, ενώ αποτελεί μοναδικό παράδειγμα όπου η γκάμα εξελίχθηκε σε μηχανολογικό επίπεδο με βάση την κορυφαία Giulia Quadrifoglio, μεταφέροντας στη συνέχεια αυτό το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο και στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Ο κ. Niccoo Biagioli, Επικεφαλής της μάρκας για τη γερμανική αγορά μετά την ανακοίνωση του τίτλου δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους αναγνώστες του auto motor und sport για την εκτίμηση που τρέφουν στην Alfa Romeo Giulia, την οποία για ακόμα μια φορά ανέδειξαν νικήτρια στο θεσμό “Best Cars”. Αυτή η συνεχής αναγνώριση και εμπιστοσύνη στην Alfa Romeo αποτελεί κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε την εξέλιξη της μάρκας με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και φιλοδοξία».

 

Η Alfa Romeo Giulia κατακτά για έκτη φορά τον τίτλο «Best Car» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: