Η AGT FM «έκλεισε» τα 15 της χρόνια και συνεχίζει δυναμικά

Δεκαπέντε χρόνια παρουσίας της στο Facility Management μετρά η AGT, ένας από τους ισχυρότερους ομίλους με πολυετή εμπειρία, υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα Κατασκευών, Τεχνικών λύσεων και του FΜ.

Αντιλαμβανόμενη ήδη από νωρίς, την υψηλή δυναμική που είχε ο τομέας της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων ή αλλιώς Facility Management, στην παγκόσμια αγορά, η AGT αποφάσισε να εισαγάγει το 2004 τις υπηρεσίες αυτές στην Ελλάδα.

Σε πρώτο στάδιο, η AGT παρείχε υπηρεσίες συντήρησης μέσω συμβολαίων. Αφουγκραζόμενη, όμως, την ανάγκη των επιχειρήσεων, να έχουν έναν πολύτιμο συνεργάτη δίπλα τους, που να μπορεί να τους παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις, ξεκίνησε την λειτουργία του one stop shop με μοντέλα υπηρεσιών που κάλυπταν όλες τις ανάγκες ενός οργανισμού, καθώς ενοποιούσε τα hard & soft services και ερχόταν να εισάγει και τα compliance services σε ένα ενιαίο πακέτο υπηρεσιών.

Έκτοτε, προσμετρώντας τις διαφορετικές ανάγκες των οργανισμών, η AGT σχεδιάζει μοντέλα υπηρεσιών «στα μέτρα» του κάθε πελάτη, προσαρμοσμένα στον κλάδο και τις απαιτήσεις του.

Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί εντός και εκτός συνόρων για την πρωτοπορία της στην τεχνική υποστήριξη, τη συντήρηση κατασκευών, τις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, καταφέρνοντας, έτσι, να εντάξει στο πελατολόγιο της οργανισμούς όπως, μεταξύ άλλων, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, τραπεζικά ιδρύματα, καταστήματα τηλεπικοινωνιών και λιανικής πώλησης κ.α.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: