Η αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Σπαθοβούνι

Στη  φιλόξενη πίστα  «Διαδρόμιο» στο Σπαθοβούνι , διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, ο 2ος αγώνας του θεσμού EKO Racing Dirt Games Challenge 2018.

Οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση, με 42 συμμετοχές να δηλώνουν παρουσία στο 2ο γύρο του θεσμού στο Διαδρόμιο. Μπορεί να απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι το τέλος του 2018 και να έχει πραγματοποιηθεί μόλις ένας αγώνας του θεσμού, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα η δράση θα είναι συνεχής και έντονη!

Φυσικά παρούσα θα είναι η Πλειάδες Motors AE. Ως υποστηρικτής – χορηγός, η Subaru θα είναι παρούσα στον γνώριμο γι’ αυτήν χώρο προσφέροντας την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά το νέο Subaru XV 1.6, το βραβευμένο SUV της ως BEST IN CLASS στην Κατηγορία των Μικρών Οικογενειακών Αυτοκινήτων, από τον ανεξάρτητο Οργανισμό Euro NCAP.

Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα που προσφέρουν οι χωμάτινες φόρμουλες της  Speedcar και να κάνουν test-drive με το Subaru XV.

Η ομάδα της εταιρείας, η Speedcar Motul Team Greece, θα δώσει το παρών παρατάσσοντας 5 Speedcar στην γραμμή της εκκίνησης.

Την ομάδα στην κατηγορία Kartcross έως 600cc θα εκπροσωπήσουν ο «Αμερικάνος», ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και ο Γιάννης Χεκιμιάν.

Ο Μπάμπης Γαζετάς θα διεκδικήσει την διάκριση στην κατηγορία των 750cc.

Στην κατηγορία Open θα συμμετάσχει και ο πολύπειρος συνοδηγός αγώνων Σπύρος Δεμερτζής με Speedcar R1 1000cc, για πρώτη φορά στα πηδάλια αγωνιστικού!

Για την ολοκλήρωση του EKO Racing Dirt Games μαζί με τον αγώνα της Κυριακής απομένουν τέσσερις αγώνες.

Αυτή τη φορά στο Σπαθοβούνι η διαδρομή δε θα έχει τη γνωστή και συνηθισμένη χάραξη, αλλά θα είναι διαφοροποιημένη, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν τέσσερα περάσματα. Όπως στον 1ο γύρο στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, έτσι και στο Διαδρόμιο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να «προπονηθούν» στη νέας σχεδίασης πίστα, σε track day που διοργανώνει η ομάδα του EKO Racing Dirt Games, σε συνεργασία με την AΛΑΚ.

Η ευχάριστη έκπληξη, την οποία μάλιστα κρατήσαμε για το τέλος, είναι η παρουσία ακόμα μίας ομάδας στο θεσμό. Από τον αγώνα στο Διαδρόμιο και έπειτα, στο EKO Racing Dirt Games θα λαμβάνει μέρος και η La Base Motor, με οδηγό της και αντιπρόσωπο της εταιρείας για την Ελλάδα, τον Επαμεινώνδα Καρανικόλα. Η συμμετοχή του περσινού κατόχου του Επάθλου στην κατηγορία Open σε αυτήν των 600 κ.εκ. αναβαθμίζει σημαντικά το ενδιαφέρον και, φυσικά, το επίπεδο του ανταγωνισμού.

 

 

Η αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Σπαθοβούνι gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: