Η Αγγελική Νικολούλη συγκλονίζει: "Έτσι ξαφνικά γράφονται οι τραγωδίες…"

Η διακοπή της θεραπείας και η αποκάλυψη για το οικογενειακό δράμα…

Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη με την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα στενών της φίλων, δικών της ανθρώπων που βίωσαν μια τραγωδία.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Λαρισαίος γιατρός μαιευτήρας, Βασίλης Πασχούδης, έφυγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια, «χτυπημένος» από σοβαρή ασθένεια. Πριν από λίγες μέρες, στις 11 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος του, Χρήστος Πασχούδης. Ο 31χρονος έπασχε από την ίδια ασθένεια. Η Αγγελική Νικολούλη, φίλη της οικογένειας, έφερε στο φως μια τραγική λεπτομέρεια:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: