Η αγάπη της Βίκυς Καγιά για τα tailored σακάκια κι 6 επιλογές για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις σου

Η Βίκυ Καγιά έχει αίσθηση του στιλ, είναι ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι τις ακολουθεί κατά γράμμα) και σχεδόν αβίαστα, υποστηρίζει ό,τι φορέσει. Το μυστικό γι” αυτό; Ό,τι ρούχο φοράει, την εκφράζει.

Ένα τέτοιο fashion item, φαίνεται να είναι και ένα tailored σακάκι. Ένα καλοραμμένο σακάκι που εφαρμόζει άψογα πάνω της είναι ένα ρούχο που δε λείπει από την ντουλάπα της Βίκυς και δεν πρέπει να λείπει κι από την δική σου. Προσφέρει κομψότητα, ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το γραφείο μέχρι και στην βραδινή σου έξοδο.

Κοιτώντας το προφίλ της στο Instagram, για λίγο #inspo, παρατηρήσαμε ότι η παρουσιάστρια για τις εμφανίσεις της, συχνά επιλέγει να φορέσει ένα καλοραμμένο σακάκι. Απόδειξη, τα παρακάτω looks.

Σε αυτό το βίντεο, η Βίκυ Καγιά, επέλεξε ένα ’40s εμπνευσμένο, διπλόκουμπο σακάκι το οποίο έξυπνα φόρεσε με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη στην μέση, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα σιλουέτα στην εμφάνισή της.

Η διαχρονικότητα ενός γκρι ή μαύρου σακακιού πρόκειται να προσφέρει κομψότητα σε όλες σου τις εμφανίσεις. Πάρε παράδειγμα, από την Βίκυ, η οποία συνόδευσε τον casual συνδυασμό του t-shirt και τζιν παντελονιού, με ένα γκρι σακάκι.

Ένα καλοραμμένο σακάκι είναι το τέλειο πανωφόρι για τις πιο επίσημες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Όπως και η Βίκυ, έτσι και εσύ, μπορείς να το «ρίξεις» πάνω από ένα glam look και να έχεις το πιο chic σύνολο.

Η Βίκυ Καγιά ξέρει πώς να κάνει ένα σύνολο με σακάκι να δείχνει κουλ και fashion forward. Τα πράγματα είναι απλά: ένα oversized σακάκι σε γήινη απόχρωση, με ένα υφασμάτινο παντελόνι, statement μποτάκια και , και θα στεφθείς κι εσύ «fashion icon» σαν την Βίκυ.

Τώρα που σου αποδείξαμε τη σημαντικότητα ενός tailored σακακιού, μήπως να βάλεις κι εσύ ένα στην ντουλάπα σου;

Καρό σακάκι μονόκουμπο, Tommy x Zendaya

Σακάκι σε ίσια γραμμή, H&M

Σακάκι από δομημένο λινό, MANGO

Σακάκι μακρύ μονόχρωμο, “ALE

Μακρύ μπλέϊζερ με τσέπες, ZARA

Σακάκι μονόχρωμο σταυρωτό, attrattivo

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/vickykaya_/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: