Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον ηλικιωμένο που «έφαγε» το πρόστιμο

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση με τον ηλικιωμένο άνδρα που μετέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά τελικά δέχθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, καθώς δεν είχε επάνω τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1, πιθανότατα πάνω στην απόγνωσή του, «δεν είχα τα πράγματα (τις βεβαιώσεις) αυτά πάνω μου. Τώρα δεν μπορώ να πω, νευρίασα τώρα. Η γυναίκα μου φταίει», η οποία του είπε πως μπορούσε να πάει βόλτα.

Η ιστορία αυτή κινητοποίησε τους οπαδούς του «δικεφάλου», οι οποίοι έβαλαν τον εαυτό τους στη θέση του συγκεκριμένου άνδρα. Έτσι, έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος και να καλυφθεί το ποσό του προστίμου.

Άλλωστε, η αδημονία στις τάξεις του κόσμου της Ένωσης για να μπουν στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» τους είναι τεράστια και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτό το διάστημα της «καραντίνας» λόγω κορονοϊού, που η επίσκεψη στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» είναι κάτι που δεν κάνουν πλέον, ενώ πριν ήταν μια αγαπημένη συνήθεια.

Ωστόσο, έδρασε γρήγορα και η επίσημα ΑΕΚ και η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» στον ηλικιωμένο κύριο, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει την αγαπημένη του ομάδα από τις εξέδρες του γηπέδου, όταν αυτό ανοίξει.

Επίσης, υπήρξε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου η ΠΑΕ να καλύψει τα χρήματα του προστίμου, αλλά και για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και σε εκείνον. Η επίσκεψη στο γήπεδο δεν… ανήκει στις εξαιρέσεις του νόμου και οι άνθρωποι της Ένωσης ζήτησαν αυτοσυγράτηση (από όλους) τους φιλάθλους. «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια», είναι το μήνυμά της.

Δημάτος: Τώρα όμως «μένουμε σπίτι»

Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έγραψε:

«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!

Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.! Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!

Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!
Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.

Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.

Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας…».

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: