Η Αντζελίνα Τζολί έβαλε μίνι και αποκαλύφθηκαν τα φρικτά αδυνατισμένα πόδια της (φωτό)

Η Αντζελίνα Τζολί τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολα και δεν το έκρυψε ποτέ. 

 

Στην αρχή η διπλή μαστεκτομή, στη συνέχεια η υστερεκτομή και το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ σαν τελειωτικό χτύπημα δεν την έχουν επηρεάσει βαθιά μόνο ψυχολογικά. Εχουν και τις επιπτώσεις τους στην εξωτερική της εμφάνιση. 

Η εικόνα της αδύνατης γυναίκας μεν, με εκρηκτικές καμπύλες δε, αυτής της σeξι καλλονής που γνώρισαν όλοι ως Αντζεζλίνα Τζολί, φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν. Τη θέση έχει πάρει η εικόνα μιας γυναίκας λαμπερής μεν, φρικτά αδύνατης δε. Η χολιγουντιανή σταρ έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της. 

Πολλά περιοδικά κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες της αποστεωμένης Ατζελίνας, άλλοι τόσοι έχουν γράψει για τις φήμες περί ανορεξίας. 

Τελευταία η ηθοποιός φαίνεται ότι είχε βρει τον τρόπο να καμουφλάρει την αδυνατισμένη εικόνα της φορώντας πάντα μαύρα, χρώμα που… μπερδεύει, και φυσικά φορώντας πάντα μακριά φορέματα. 

Νιώθοντας προφανώς πιο άνετα, ωστόσο η Αντζελίνα Τζολί πριν λίγες ημέρες στα Hollywood Film Awards αποφάσισε να φορέσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει: Ενα μίνι μαύρο πλεκτό φόρεμα. Της πήγαινε μεν αποκάλυπτε τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της δε. Και οι φήμες περί ανορεξίας πήραν και πάλι φωτιά… 

Φωτογραφίες: Splash

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: