Η 8χρονη Παναγιώτα από τα Τρίκαλα υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική εταιρεία (εικόνες)

Η Παναγιώτα Μανάφα είναι ένα 8χρονο κοριτσάκι-άγγελος από την Οιχαλία που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων της Γερμανίας.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που έχει ξεκινήσει να κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο όπως κι άλλα παιδιά. Οι γονείς της μικρής, Ρούλα και Δημοσθένης δηλώνουν περήφανοι για τα επιτεύγματα της κόρης τους, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό.

Σημειώνεται ότι η πρώτη της δουλειά πέρα από την φωτογράφηση για την ιστοσελίδα της εταιρίας μοντέλων που βρίσκεται στην Γερμανία ήταν για τον γνωστό επί χρόνια γερμανικό κατάλογο Otto στον οποίο διαφημίζει έπιπλα παιδικού δωματίου ενώ η επόμενη δουλειά που αναμένεται να ξεκινήσει είναι για το μεγάλο κατάστημα επωνύμων ρούχων το Breuninger.

Οι εταιρίες αυτές δεν ήταν οι μοναδικές που της πρότειναν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Από την άλλη όπως υπογραμμίζει η μητέρα της μπορεί να της αρέσει όλο αυτό αλλά πάντα πρώτη της προτεραιότητα είναι το σχολείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: