Η 32η Διεθνής Έκθεση Ρολογιού και Κοσμήματος έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη

Η RIST Hellas έδωσε δυναμικό παρών στην 32η διεθνή έκθεση ρολογιού και κοσμήματος Athens International Jewellery Show 2019, που πραγματοποιήθηκε 1-4 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Φέτος η RIST Hellas εστιάζοντας πλήρως στην εξωστρέφεια, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο «ανοιχτού τύπου», παρουσιάζοντας όλες τις νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών που αντιπροσωπεύει, όπως και την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας.
Δυναμική υπήρξε η παρουσία των συνεργατών της RIST Hellas από Ελλάδα και Κύπρο στο περίπτερο της, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο νέο απόκτημα της εταιρίας για το 2019, την GANT Time με την τελείως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών, με το νέο εμβληματικό “Diamond” σύμβολο στο καντράν.
Η 32η Διεθνής Έκθεση Ρολογιού και Κοσμήματος έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη
Πρεμιέρα στην ελληνική αγορά έκαναν στο περίπτερο της RIST Hellas, τόσο η νέα premium συλλογή κοσμημάτων Michael Kors από ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, όσο και τα πολυαναμενόμενα smartwatch Michael Kors Access, τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις λειτουργίες και την χρηστικότητα τους.
Η έκπληξη της φετινής παρουσίας της RIST Hellas στην έκθεση, ήταν ο ιδιαίτερα ξεχωριστός τρόπος παρουσίασης των νέων συλλογών ρολογιών, smartwatch και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών, Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Fossil, Skagen, Paul Hewitt, Paul Smith, TW Still και ORIS. Με έναν πρωτότυπο, ευρηματικό και εντυπωσιακό τρόπο, έμπειροι performer υποδύθηκαν χαρακτηριστικούς ρόλους, που ανταποκρίνονταν απόλυτα στο DNA της κάθε μάρκας, παρουσιάζοντας φορεμένα τα νέα μοντέλα των μαρκών στους επισκέπτες που βρισκόταν στους διαδρόμους της έκθεσης και προσκαλώντας τους στο περίπτερο της RIST Hellas.
Η 32η Διεθνής Έκθεση Ρολογιού και Κοσμήματος έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη
Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, η παρουσία της RIST Hellas στην έκθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον γνωστών επωνύμων από τις τέχνες και τον αθλητισμό, όπως τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τον τραγουδιστή Νίκο Βουρλιώτη, τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η 32η Διεθνής Έκθεση Ρολογιού και Κοσμήματος έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξηΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: