How To: Πώς θα γυρίσεις σωστά και κομψά τα ρεβέρ του jean

Μικρά fashion hacks που θα αλλάξουν το στυλ σου.

Με τον Σεπτέμβριο να φτάνει στο τέλος του, όσο και να ήθελες να συνεχίσεις να φοράς τα κοντά σου σορτσάκια και να αφήσεις τα παντελόνια στην άκρη, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Τα jean επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα και στις καθημερινές σου εμφανίσεις προσδίδοντας πρακτικότητα, άνεση αλλά και πολλές επιλογές για συνδυασμούς με ρούχα.

Άλλωστε, με ένα jean μπορείς να φορέσεις μεγάλη γκάμα ρούχων για top, από εκείνο το tank top που τόσο σε βολεύει μέχρι το λευκό off-the-shoulder μπλουζάκι με φραμπαλά που είδες στο Instagram των fashion influencers και θέλησες κατευθείαν να το αποκτήσεις.

Όταν φοράς ένα παντελόνι, όμως, μπορείς να του δώσεις και μία διαφορετική πινελιά στυλ κάνοντας κάτι πολύ απλό: Γυρίζοντας τα ρεβέρ του.

How To: Πώς θα γυρίσεις σωστά και κομψά τα ρεβέρ του jean

Πώς γυρίζεις τα ρεβέρ του jean

Ένα απλό γύρισμα στα ρεβέρ του παντελονιού είναι σαν να έχεις προσθέσει άλλο ένα αξεσουάρ στην εμφάνισή σου. Σαν το παντελόνι σου να έχει αναβαθμιστεί.

Το γύρισμα των ρεβέρ έρχεται, φεύγει και ξαναέρχεται στη μόδα συνέχεια, γι’ αυτό και θα σε βοηθήσει να γνωρίζεις μερικούς στυλάτους τρόπους για να το πετυχαίνεις.

Πάτα play στο βίντεο και δες βήμα – βήμα.

 
Στη συνέχεια θα βρεις και μερικές εμφανίσεις με jean που θα σε εμπνεύσουν για τους επόμενους μήνες.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: