How to: Πώς μπορείς να φοράς statement κολιέ;

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

Το ερώτημα του τίτλου ίσως να το έχεις κάνει πολλές φορές στον εαυτό σου σε μια προσπάθεια να κάνεις πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό ένα σύνολο. Και τελικά έχεις καταλήξει να μην τολμάς να φορέσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ, γιατί πολύ απλά δεν ήξερες αν θα κάνεις statement με την εμφάνισή σου ή… αν θα καταλήξεις να είσαι κάπως κιτς.

Το παρακάτω βίντεο, όμως, θα σου λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα κοσμήματα λαιμού. Η Justine Leconte, fashion designer και youtuber, εξηγεί αναλυτικά ποιο είδος κολιέ πρέπει να φοράς με το πουκάμισό σου και τα V neckline tops, με ποιο άλλο κόσμημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδυάσεις ένα bold κολιέ, αλλά και τι κολιέ μπορείς να βάλεις με τα ζιβάγκο tops σου.

Εμείς θα σου παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως και επιγραμματικά μερικές συμβουλές της Justine και, αφού τις διαβάσεις, μπορείς να πατήσεις το play, να παρακολουθήσεις το βίντεο και να μάθεις όλα τα μυστικά της γαλλικής κομψότητας όσον αφορά τα statement κολιέ. Τι, δε στο είπαμε; Η Justine είναι Γαλλίδα. Και ξέρεις ποια άποψη ακολουθεί παντού τις Γαλλίδες… Η επιτομή της κομψότητας!

How to: Πώς μπορείς να φοράς statement κολιέ;

#1 Οι αλυσίδες ταιριάζουν με πουκάμισα, ειδικά αν αφήσεις ανοιχτά τα τελευταία δύο κουμπιά κοντά στον λαιμό. Συνδυάζονται επίσης και με T-shirts με V ντεκολτέ. Μην προτιμήσεις τετράγωνη λαιμόκοψη, γιατί το μενταγιόν ή η αλυσίδα θα ακουμπά ακριβώς στην άκρη της και δε θα αναδειχθεί σωστά.

#2 Θέλεις να φορέσεις bold και oversized κολιέ; Κάνε το, αλλά μην το συνδυάσεις με σκουλαρίκια. Το μάτι όσων σε παρατηρούν πρέπει να «πέσει» μόνο στο statement κολιέ σου και πουθενά αλλού.

#3 Αν φοράς statement κολιέ και θέλεις να προσθέσεις κι άλλο κόσμημα, προτίμησε ένα δαχτυλίδι.

#4 Αν θες να φορέσεις μακρύ μεταλλικό κολιέ, προτίμησε να το βάλεις πάνω από ζιβάγκο top ή φόρεμα.

#5 Ένα choker σίγουρα δεν πρέπει να συνδυαστεί με ζιβάγκο. Θα «χαθεί» εντελώς πάνω του. Επίλεξε να το φορέσεις με ένα strapless top ή με στρογγυλή λαιμόκοψη.

Διάβασε ακόμα: Τα high-neck φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: